fbpx
Ring på telefon 2215 7898|post@livetsperspektiv.dk

Bruger du din intuition…

Har du kontakt med din intuition, benytter du dig af den… eller glemmer du at bruge den når den dukker op og dunker dig i hovedet, eller niver dig i maven..Vores intuition er et af vores stærkste “våben” og en fantastisk guide til at vise os vejen til ret eller forkert, fortælle os når vi har brug for ændringer eller til at beslutte os for noget stort i livet.

Hvis bare vi tør lytte og følge vores intuition=vores hjertekammer… dybt inde i os har vi denne intuition, den følger os om vi vil det eller ej… og den siger til, når vi har brug for den.

Det er så ikke altid at vi måske lytter efter eller følger vores intuitions gode råd, og vi kommer bitterligt til at fortryde det efterfølgende, vi får en læring, og ved, at næste gang vi mærker denne intuitions fornemmelser i vores krop, så skal vi standse op, og virkelige mærke efter, følge vores allerførste indskydelse, som regel er det denne indskydelse den rette for vores valg.

Vi kan kommunikerer på mange måder med os selv og vores intuition, vi kan sætte os ned et roligt sted, få kontakt til vores inderste kerne via meditation, via en stille stund og bare kigge ud i luften, via motion, via kreativitet… ja vi har alle sammen vores egen måde at komme i kontakt med vores inderste på, som er rigtigt for os.

Når du har fundet din måde at få kontakt til din intuition, din indre kerne på så vær åben, vær modtagelig og parat til at modtage de svar som kommer til dig. De kan komme i form af følelser, fornemmelser, billeder, ord… have blot tillid til, at de svar du har brug for kommer..det er somregel meget enkle svar der dukker op… svar som kan vise dig vejen, så du kan handle dig ud af den situation, du står i lige nu.

Nogle gange har vi brug for hjælp til at sætte ord på, til at komme helt derind hvor vores kerne bor…dette er noget som jeg kan hjælpe dig med via hypnose og sjælerejser…når du kommer i trance vil du opleve, at dine sanser bliver meget mere skærpede..og dette kan hjælpe dig til at lære dig, at blive bedre til at lytte til din intuition, mærke din intuition og opleve den ro og følelse af vished som vores intuition beriger os med.

Jo flere gange vi prøver at arbejde ind til vores intuition, des lettere vil det blive fremadrettet at komme i kontakt og følge dens gode råd, det kan give dig en ny måde at leve dit liv på, nu hvor du lytter intens til din indre stemme, nemlig din egen intuition, dit eget hjerte.