intern familie terapi
Kontakt dit indre barn

FIND DINE INDRE RESSOURCER VIA DIT INDRE BARN MED HYPNOSE TERAPI RØDOVRE

Alle levende menneskevæsner, er født korrekt, og som baby udtrykte du også dit sande jeg. Men efterhånden som vi vokser op, sker der det, at vi bliver præget af andre mennesker omkring os. Velmenende forældre, lærer, pædagoger, ja endda jævnaldrende. Disse prægninger danner et mønster i vores tanker og adfærd. Nogle gange ikke så hensigtsmæssige tanker og adfærd. Det kan over tid, gøre skade på vores glæde og vi får ondt i livet.

Kunne det ikke være rart, hvis du var gode venner med dig selv.?

Vil du gerne genfinde dine egne indre ressourcer i hypnose terapi så du kan lære dig selv bedre at kende og få dine ønsker opfyldt, indefra og ud. Ville det være rart, at leve autentisk, bare være dig selv.

Vil du gerne leve et liv du elsker at stå op til. Fyldt med glæde, tilfredshed, success, indre fred, og en dyb følelse af at vide, at du får det maksimale ud af det liv du er født til at leve.

Indtil du gør det ubevidste bevidst, vil det styre dit liv – og du vil kalde det skæbnen. Citat Carl Gustav Jung

Kernen i terapi og Hypnose terapi, ligger i, at finde ind til årsagen af problemet. Det kan jeg kan hjælpe dig med. Jeg kan hjælpe dig med, at opdage nye betydninger og forståelse for dine udfordringer.

Hvis du møder indre modstand, har det ofte at gøre med en uenighed i vores indre dele. Vi har alle indre dele som vi benytter flere gange om dagen. Nogle af de indre dele som bor inden i os, blokerer for glæden eller lykken i vores liv, og hænger ofte fast i fortiden. Frosset i en følelse af uretfærdighed, skam, skyld, frygt eller vrede.

Dit indre barn har ofte “skylden”.

Det er ofte, disse indre dele, som har haft oplevelser, hvor livet kan have været svært, der tager styringen i dit nuværende liv. Når vores indre dele er i konflikt med hinanden, bekæmper de hinanden, og der er altid en taber.

Alle vores indre dele, bærer hver især, på smukke og fantastiske ressourcer og evner. Evner, som vi har lukket ned for og derfor slet ikke er i kontakt med i hverdagen. Det betyder, at vores egen tro på os selv, udebliver, vi føler os usikre og tvivler på vores eget værd.

Det kan bunde ud i, at de krav og forventninger vi har til os selv, skaber en modstand til at forandre os. Vi glemmer simpelthen, at benytte os, af vores egne fantastiske indre ressourcer.

Når vi lærer at kende vores indre dele, og forstår dem bedre, uden at blive overvældet af dem, eller bange for dem, så kan et samarbejde opstå, og kærlighed og empati kan udvikles inde i dit sind.

Når vi lærer vores indre dele at kende, på nye måder, begynder vi også at mærke de forskellige værdier, overbevisninger og ressourcer, som vi  allerede indeholder.

Det betyder, at du kan få ny forståelse på et givent problem.  Når der opstår en ny og forbedret forståelse og betydning på et problem, har du mulighed for at slippe problemet i sindet. Give plads til nye muligheder og nye tanker og følelser.

Vi kan lære at samarbejde med vores indre dele

Vores indre dele kan lære at samarbejde og benytte sig af hinandens vigtige ressourcer og evner. Man kan vel betragte indre dele arbejde som familieterapi, hvor alle dele som er berørt af problemet bliver hørt og får opmærksomhed på hvad de ønsker og hvordan de hver især kan hjælpe de andre deles uopfyldte behov og ønsker.

Vi ønsker alle kærlighed og vi ønsker alle at blive elsket. Det kan du opnå, med intern familieterapi. Der findes næsten ikke noget mere healende, når du kan tilgive dit indre barn, for at have svigtet dig, eller når dit indre barn kan tilgive dig, for ikke at blive set igennem alle disse år.

Kom i bedre kontakt med dine indre dele via hypnose terapi

Alle vores underpersonligheder/del personligheder/indre dele, kært barn har mange navne, har alle til formål, at gøre noget godt for os, passe på os. Men ofte, sker der det, at vi ikke vil have noget med den personlighed at gøre.

Det kan skyldes, at vores delpersonligheder, opleves som dumme, onde, irreterende væsner, inde i os. Vi hader dem, vi skælder dem ud, vi forsøger at holde dem udenfor, vi gør dem forkerte og taler ned til dem. Der er vist ikke noget at sige til, hvorfor, det kan være svært at elske sig selv.

Jeg kan hjælpe dig. Bliv gode venner med dig selv. Hold af dig selv. Elsk dig selv, for hele dig.

Via hypnose terapi, kan du komme i en kontakt med dit indre barn/ dine indre dele, som kan give dig, en endnu bedre indre healende oplevelse. Hvor du skaber nye sandheder og nye overbevisninger.

livetsperspektiv.dk indre ressourcer

Vær mor eller far for dit eget indre barn.

Dit indre barn, er tilknyttet dig, som den del af dig, der passer på dig, ligesom dine forældre ville passe på dig.

Du kan opleve, at dit indre barn, leder efter et hjem i dig, hvor han/hun altid vil udleve rollen som primær “caretaker”. Altså den del, som passer på dig, og vejleder dig i livet, på samme måde, som dine forældre ville gøre det, eller de personer, som var dine primære voksne, da du var barn.

Når du bliver dit eget indre barns mor eller far, kan du begynde at ændre på din indre verden, skabt i fortiden.

Hvis du begynder, at tage ansvar for dit indre barns utrygge verden, og hjælper dit indre barn, til tryghed, eller til kærlighed, vil du opleve en helt ny indre verden, hvor bl.a. mod, kan være en mere fremtrædende styrke.

Fordi, dit indre barn, skaber angst, afhængighed, manglende tillid, mv. ud fra de oplevelser som dit indre barn har oplevet i sin indre verden, som lille. Dit indre barn, vil tage de oplevelser med sig ind i fremtiden og ind i fremtidens relationer eller parforhold, med en følelse af angst, eller usikkerhed.

Det er derfor, at når vi lærer, at blive forældre for vores eget indre barn, at vi kan slippe fortidens lænker.

NÅR DU MÆRKER DIN RESSOURCE I TRANCEN

Når først du mærker denne ressource i trance, vil du opleve hvordan du kan benytte dig af meget mere glæde, meget mere selvtillid. Du vil have mulighed for, meget bedre at sætte dine egne sunde grænser.

Vores ubevidste sind rummer alle vores erfaringer alle vores ressourcer, hvilket betyder, at vi har alle de ressourcer vi har brug for.

Husk på, du er meget mere end du tror du er, du kan meget mere end du tror du kan, så tag springet nu.

FIND MODET

Måske har vi mistet modet til at gøre det vi ønsker, som sætter en begrænsning for os. Måske har vi undervejs mistet evnen til at sige NEJ.

Lad dine indre dele hjælpe dig med at genskabe eller re-etablerer de ressourcer er er behov for.

Jeg er af den opfattelse, at vi ikke er født som blanke og tomme mennesker. Vi er alle født med en vis portion erfaring, en vis portion temperament, en vis portion empati og egenkærlighed, og mange andre ressourcer og kvaliteter.

Via Hypnose terapi kan du opleve disse ressourcer så de mærkes helt ind i hjertet, på  en ny og forbedret måde, til at give problemet en ny betydning og forståelse.

Indre ressourcer

Når jeg siger, at at du allerede har indre ressourcer og evner, så henviser jeg til evnen til f.eks. at være vedholdende. Dette er en stærk ressource som kan fastholde dig i et problem eller en udfordring.  Derfor er det vigtigt, at vi lærer os selv, at benytte denne ressource af vedholdenhed på nye måder.

Det betyder, at vi kommer meget længere og nærmere vores mål.

Ina skriver

Jeg kan varmt anbefale Henriette. Jeg har haft en ubehagelig oplevelse da jeg, som barn, skulle lære at svømme. Jeg er hver gang gået i panik hvis jeg fik hovedet under vand. Efter kun to behandlinger kunne jeg på min ferie, snorkle når bare jeg kan bunde. At ligge med ansigtet nede i vandet og slappe af er et kæmpe skridt for mig. Hun er virkelig dygtig.

Lisbeth skriver

Kære Henriette.

Tusind tak for vores dejlige timer i fredags, jeg var til en regression for første gang, det var en fantastisk lærerig oplevelse,   og jeg har været meget fyldt op af oplevelsen i weekenden og de sidste to dage. Du skabte en meget rolig og omsorgsfuld stemning i rummet og jeg vil gerne takke dig for en rigtig god guidening under forløbet, du  guidede mig  trygt igennem det hele og jeg følte mig i meget trygge hænder.

Tusind tak for den dejlige oplevelse, jeg kan kun varmt anbefale hende til andre!! . Kh Lisbeth