fbpx
Ring på telefon 2215 7898|post@livetsperspektiv.dk

Guidede Hypnose: Lad angsten passerer

79,00 kr.

Vores hjerne er god til at fantasere, nogle gange lidt for meget og lidt for hyppigt. Al angst opstår i hjernen, hvorfor angsten bliver en dårlig vane. Ganske enkelt, en dårlig vane.

Denne guidede hypnose, hjælper dig til at få kontrol over dine tanker og din krop, på en sikker og tryg måde. Alt for ofte, løber vores tanker af med os, og vi kommer til at tro på, at vi ikke selv har nogen kontrol over vores krop eller tanker. Dette er ikke sandt.

I denne guidede hypnose, vil jeg hjælpe dig, til en indre afslapning og indre ro, i både krop og sind.

Varenummer (SKU): 8 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Guidede hypnoser af Henriette Wang

Har du lyttet til guidede hypnoser før. Det er ganske rart, og afslappende. Jeg har skabt flere forskellige hypnoser, som kan støtte og hjælpe dig. Fordi al forandring, det kommer indefra.

Du opnår en slags indre healing, hvor du skaber en ro og en følelse af, at kunne overkomme de udfordringer livet kan byde på.
Alle mine hypnoser, indeholder bekræftelser/ affirmationer, som kan støtte dig, på det ubevidste plan. Det betyder, når du arbejder med det ubevidste sind, at du går et spade stik dybere i kontakten med dine indre evner og ressourcer.

Har du et indre barn, som trænger til omsorg og kærlighed eller føler du dig nogle gange overvældet iblandt andre mennesker, har du indimellem angst som rammer dig og holder dig fast?

Jeg har skabt flere forskellige guidede hypnoser, som kan støtte og hjælpe dig. Du kan lytte til dem hver dag, når du er derhjemme, når du er på farten, når du har uro, eller når du bare har brug for at fylde dig selv op, med positive energier.

Disse guidede hypnoser er skabt til dig.

Du kan iblandt de guidede hypnoser, vælge imellem følgende:

  • Taknemlighed
  • Stå i dit eget lys
  • Sov godt
  • Indre barn, Hende og Ham
  • Åben dit hjerte
  • Styrk dit selvværd
  • Lad angsten passerer

Du kunne også være interesseret i...