Klient udtalelser

Velkommen til min gæstebog
Klient udtalelser
Her kan du læse hvad mine tidligere klienter har fået ud af mine behandlinger.
Har du lyst til at fortælle om din behandling her hos mig, som du har lyst til at dele med andre, der kunne have glæde af dette så blot gå til tekst boksen ved klient udtalelser herunder.

Skriv i klient udtalelser

 
 
 
 
 
Det er muligt, at dit indlæg først vil blive vist, efter det er blevet gennemlæst. Der forbeholdes retten til at redigere, slette, eller ikke at offentliggøre indlæg.
24 indlæg.
Benny skrev den 8. november 2022
Kære Henriette,
Mange tank for en hel fantastisk konsultation. Du er en meget unique person skal du bare vide.
Det er meget sjældent, at jeg møder nogen, som er så dejlig og rar en person som dig Henriette.
Jeg ved ikke lige helt hvordan du bar dig ad med, at se så hurtigt igennem mig, men det føler jeg du gjorde.

Jeg føler du fik drejet mit hoved 180 grader som jeg synes er helt fantastisk.

Kan mærke livsgælden igen og se lyset for enden af den meget mørke tunnel, jeg har levet i de sidste 8.9 år.
Mange tak for hjælpen.
Annette skrev den 8. november 2022
Tak Henriette for din gode behandling. Du er et varmt og lyttende, empatisk menneske, hvis indlevelse i at forstå andre er ægte og kærlig føler jeg.
Det var en stor AHA-oplevelse, for mig. Hurtigt fik hun sat fingeren på det egentlige problem.
Førhen var jeg tynget af sorg over forskellige hændelser, der hurtigt kom oven i hinanden.
Nu gik jeg ud med en lettelse p.g.a. den viden og indsigt, jeg har fået hos Henriette. Jeg har fået et redskab, til at bryde og forstå disse mønstre.
Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Henriette.
Merethe skrev den 8. august 2022
Kære Henriette,

Jeg sender dig ofte mange kære tanker og takker dig for din store hjælp. Du har hjulpet mig på rette køl og givet mig modet til at ændre på det som stod mig i vejen. Hjulpet mig med at se ind på mit indre barn og hjælpe hende.

Du har fået mig til at smile ad livet igen, fra hjertet tusind tak.

Kærligst
Merethe
Monika skrev den 30. januar 2021
Kære dig, der læser dette

Hvis du søger en dygtig, kompetent terapeut, så kan jeg på det varmeste anbefale Henriette. I løbet af mit forløb, har jeg oplevet Henriette, som en meget fagligt dygtig, omsorgsfuld og nærværende terapeut, der på ganske kort tid, har formået at rykke mig i den rette retning i forhold til mit selvværd.
Så har du mulighed for det, så spring til og få booket en tid. Du kommer ikke til at fortryde😃

Held og lykke
Monika
Lise skrev den 19. januar 2021
Kære Henriette,

Jeg har været så utrolig glad for din fantastiske måde at være på, du har hjulpet mig så utrolig langt på min vej. Det er helt utroligt, det du har gjort og kunnet hjælpe mig med.

Jeg er så overrasket og utrolig glad, du har hjulpet mig med at, se så meget anderledes på ting omkring mig. Jeg er overrasket over hvor meget det rykker ved at sætte sine egne grænser ..Tak..
Kh Lise
Karina Jensen skrev den 1. oktober 2020
Jeg kan varmt anbefale Henriette, hun er en dygtig og nærværende terapeut. Jeg har fået en ny indsigt og værktøjer der har kunne hjælpe med problematikker, som længe har været en del af mit liv.
Tusind tak for dette forløb!
Bolette skrev den 23. marts 2020
Tusind tak for en god snak sidst. Denne tids mulighed for reflektion passer perfekt for mig. Jeg kan nu mærke mig selv igen og mere og mere for hver dag. og hører guiderne klart og tydeligt.

Der har stort set ikke været nogle negative tankemønstre efter jeg gik ud af døren hos dig, og tankerne kører ikke længere i ring. Jeg er ved mentalt og
følelsesmæssigt at løsrive mig fra nuværende arbejdssituation og
forhold til kollega. Det er dejligt og befriende.

Nok er nok.

Jeg har fuld tiltro til processen og glæder mig til det nye som kommer. Arbejder på healing og styrkelse af chakraerne, fedt at mærke styrken og kærligheden i mig.

Jeg træder ud af offerrollen og står stærk og stolt i mig selv. Så tak for hjælpen i min udviklingsrejse.

Det var også rart at du var så direkte i min session, samtidig med at du er kærlig. Den kombi havde jeg brug for og virker for mig.
Tak for dig ❤️
De bedste/kærligste hilsner Bolette
Kim Kasperek skrev den 16. februar 2020
Jeg var gennem en meget traumatisk periode i mit liv, hvor jeg havde mistet perspektivet for at leve og følte enorm sorg og skyld, ganske enkelt uudholdeligt at være til.
Henriette lyttede, udfordrede og fik sat det hele i rette perspektiv og proportioner ved samtale og hypnose.
Jeg lærte at min underbevidsthed er stærkere end min bevidsthed og at jeg ikke selv kunne rive mig fri af de af de mønstre/signaler som kommer derfra.
Henriette brød disse onde mønstre og efter konsultationer i 2-3 måneder er jeg tilbage på sporet og har tro på fremtiden igen.
Det er uden sammenligning det bedste jeg har gjort for mig selv i mit hele liv – Henriette gav mig livet tilbage, no kidding!
Henriette er ufattelig dygtig og et meget sympatisk menneske at omgås, man mærker virkelig at hun brænder for sagen og dig.
Og gevinsten er ikke kun for mig selv, men i lige så høj grad for min familie, der igen kan opleve en glad mand med lyst på resten af livet.
Jette skrev den 28. marts 2019
Jeg har nu oplevet for første gang hvad det vil sige at få en hypnose.Det er noget som jeg vil anbefale 100 % det var en fantastisk oplevelse.
Henriette giver en virkelig professionel rådgivning og jeg følte mig tryg under hele seancen. Nu en uge efter vores møde mærker jeg stadig en ro TRO og fred indeni. det føles skønt.. Prøv det !! det er en god investering i dit liv.
Henrik skrev den 5. september 2018
Hej Henriette

Jeg tænkte at det var på plads med en kort tilbagemelding på mit besøg hos dig for 1 1/2 uge siden 🙂
Gik fra vores session i en "klarsynet" tilstand og har i de seneste 10 dage været røgfri. Om det er let eller svært at ikke nemt at svare på men jeg klarer det uden direkte at tænke på cigaretter og mærker mere de "huller" der måtte være i min tid og de vaner jeg tydeligt støder ind i når jeg ikke længere fylder dem med røg! Jeg er glad, ved godt mod og tror på en røgfri fremtid 🙂
Tusind tak for at give mig redskaberne til at ændre mine vaner!

Mvh Henrik
Janne skrev den 17. november 2017
Henriette er den dygtigste terapeut jeg har kendt og stadig bruger. Hendes varme naturlige og dybe indlevende evner i at forstå andre mennesker, er ægte og kærlige, føler jeg. Henriette er som menneske, født med medmenneskelige evner, som hun kærligt bruger. Dertil kommer alle hendes uddannelser. De viser bestemt også, hvor engageret Henriette er i at bruge, sine empatiske gaver, i lysten til at hjælpe andre. Jeg har virkelig meget glæde af at komme og bleve forstået i mine vanskeligheder og gå hjem med ro i sjælen og nye "redskaber" til at komme videre med i det daglige.
Michelle skrev den 22. september 2017
At kunne komme i hypnose, kræver en masse tillig samt tryghed hos en terapeaut, det følte jeg med det samme da jeg trådte ind af døren, hos Henriette! der tog imod én med åbne arme.
Jeg følte at jeg var det rigtige sted, og kunne mærke denne kvinde virkelig går op i sit arbejde, med krop og sjæl.

Hun gør alt hvad hun kan for at hjælpe, hvis man samarbejder. hvor der er vilje er der vej. Jeg har haft det meget svært, det at jeg har gået hos Henriette, har gjort at jeg ser anderledes på livet med glædes tåre, er blevet mere stærk, mere lykkelig, og selvsikker! jeg har allerede opnået så meget godt i mit liv, efter jeg gav mig selv den gave, at gå hos Henriette.

Jeg har fået mit liv tilbage!

Stor anbefaling her fra!
Emilie skrev den 28. august 2017
Hej Henriette.
Jeg bestod eksamen og fik 7. Er så glad og lettet. Jeg brugte de redskaber du gav mig og det gav mig virkelig noget godt! Mange tak.

Vh Emilie
Line skrev den 28. august 2017
Jeg har røget i 10 år og nu har jeg været røgfri i 1,5 måned. Jeg kan takke mig selv, men også Henriette! Gennem hypnose/samtale fik hun mig til at forstå, at man sagtens kan leve et liv uden at ryge. Hun fik mig til at indse, at rygning er gift for min krop og at jeg skal have respekt for mig selv og min krop. På nuværende tidspunkt er det sjældent, at jeg tænker på cigaretterne og generelt har jeg fået en meget bedre tilværelse og selvværd ved at være røgfri. Jeg er sikker på, at jeg forsætter denne levevej.

Jeg vil til enhver tid anbefale en behandling hos Henriette. For mig var 1 behandling nok. Hun skabte noget vilje i mig og det var lige præcis det, der skulle til.

De varmeste anbefalinger herfra.
Charlotte skrev den 26. maj 2017
Kære Henriette, Tak for dine behandlinger.

Da jeg gik derfra første gang jeg var hos dig, var det med en lethed i kroppen og fuld af energi, selv om, da jeg kom, var halvsløj og træt efter en travl arbejdsuge.

Jeg havde ikke lige regnet med at det var ensomhedsfølelsen vi tog fat i først, men det tror jeg var rigtigt godt.

Jeg kan tydelig mærke at det har hjulpet. Jeg har ikke på et eneste tidspunkt følt mig ensom her i weekenden og nu har jeg også givet mid selv “lektier” for i forhold til fjernsynet m.v.

Jeg er ret sikker på at du kan hjælpe mig godt videre og jeg er meget glad for at du tog dig så god tid, du gør det på en meget behagelig måde.

Jeg har hver gang følt mig meget tilpas og lettet efterfølgende.
Mia skrev den 26. maj 2017
Jeg opsøgte Henriette i januar 2016 som følge af en voldsom depression, der havde afdækket en barndom fuld af svigt og afsavn. Jeg kæmpede bravt med og mod lavt selvværd og manglende tillid til mig selv og min omverden.

Jeg valgte hypnoterapi for at nå helt derned i min psyke, hvor samtaleterapien ikke rakte. Jeg er virkelig glad for at jeg fandt frem til Henriette.

Jeg følte mig allerede ved mit første besøg meget tryg i hendes hænder; jeg følte mig hørt, forstået og accepteret, hvilket jeg ikke tidligere har oplevet så meget i mit liv. Jeg har opdaget, i mit arbejde med mig selv og mit opgør med fortiden, at det er altafgørende, at jeg føler, jeg har en allieret i min terapeut, og det har Henriette til fulde været for mig.

De seks behandlinger jeg fik, har givet mig mere ro i sjælen, tro på mig selv og langt mere selvværd, end jeg kunne forestille mig.

Det føles som hele mit følelsesmæssige fundament, som før var enormt skrøbeligt og 100 % afhængigt af andres anerkendelse og blåstempling, er blevet stabiliseret og nu er afhængigt af mig og mig alene. Jeg har også fundet modet til at forfølge den karriere, som jeg har drømt om, og i det hele taget føle mig tryg og værdig nok til at være i verden.

Det kunne jeg ikke have gjort uden dig, Henriette.

Jeg har allerede anbefalet dig til flere af mine venner, og vil blive ved med at anbefale dig til andre, som har brug for at justere det, de ikke selv kan nå. Jeg er heller ikke færdig med mit eget arbejde, og vil række ud, når jeg har brug for dine fantastiske evner igen. Tusind tak for al din hjælp!

Jeg føler mig som ikke som et nyt menneske; jeg føler mig som det menneske, jeg blev født til at være; du har hjulpet mig med at grave mig selv frem.

Jeg er dig evigt taknemmelig
Lisbeth skrev den 26. maj 2017
Kære Henriette.

Tusind tak for vores dejlige timer i fredags, jeg var til en regression for første gang, det var en fantastisk lærerig oplevelse, og jeg har været meget fyldt op af oplevelsen i weekenden og de sidste to dage.

Du skabte en meget rolig og omsorgsfuld stemning i rummet og jeg vil gerne takke dig for en rigtig god guidening under forløbet, du guidede mig trygt igennem det hele og jeg følte mig i meget trygge hænder.

Tusind tak for den dejlige oplevelse, jeg kan kun varmt anbefale hende til andre!! . Kh Lisbeth
Ina skrev den 26. maj 2017
Jeg kan varmt anbefale Henriette. Jeg har haft en ubehagelig oplevelse da jeg, som barn, skulle lære at svømme.

Jeg er hver gang gået i panik hvis jeg fik hovedet under vand. Efter kun to behandlinger kunne jeg på min ferie, snorkle når bare jeg kan bunde.

At ligge med ansigtet nede i vandet og slappe af er et kæmpe skridt for mig❤🙏🏻. Hun er virkelig dygtig.
Lonni skrev den 26. maj 2017
Kære Henriette, tak for en god behandling, jeg fik nogle rigtig gode værktøjer som jeg allerede har brugt, jeg har givet mig selv et klap på skulderen for at stå ved det du har lært mig. Jeg følte mig tryg ved dig lige med det samme og bruger de ting du har givet mig hver dag. ( tak for det😃)
Jeanette skrev den 26. maj 2017
Efter flere år med flyskræk, og tårer trillende ukontrolleret ned af kinderne ved take-off, besluttede jeg mig for at prøve hypnose.

Oplevelsen hos Henriette kan jeg kun varmt anbefale. Henriette er utrolig grundig, og informerer om alt inden hun går i gang.

Selve snakken inden husker jeg alt fra, men fra selve “trancen” på sofaen, må jeg vidst beskrives som værende helt væk. Jeg husker små glimt og fraser…. men vigtigst af alt er, da jeg 6 dage efter hypnosen satte mig op i fly, for at flyve til Budapest, var der ikke en eneste tåre.

Jeg vil ikke sige min flyskræk er væk, men følelsen af kontrol hjalp enormt, og jeg skal absolut tilbage til Henriette, næste gang jeg skal en tur i luften.
Jack skrev den 26. maj 2017
Hej Henriette.

Jeg lovede at skrive om den sjælerejse jeg oplevede for nogle mdr. siden med dig som terapeut og vejleder..
Jeg vil først skrive tusind tak..!!

Både fra mig og min kæreste, som du havde i session også.

Vi fik begge meget ud af det, og nu efterfølgende, hvor det er noget tid siden, er det stadig noget vi dels taler om, og stadig bruger når der opstår situationer, der kan have direkte henføring til tidligere liv.

Det er som om forståelsen for hvorfor ting sker, er vokset,
og det er som om opgaverne der så opstår, løser sig nemmere end før.

For mit eget vedkommende var et af mine ønsker, at vi kunne arbejde med min hukommelse.

Jeg havde svært ved at genkalde ting.

Så Selv om min Hjerne fungerer helt normalt, (med de fejl og mangler man nu også har som menneske he he ;-))

så har jeg haft svært ved at fastholde ting jeg skal huske..
Det ønskede jeg især hjælp til at overvinde.

Du igangsatte mig på blid og stærk vis.

Og med dine vejledninger kom jeg hurtigt frem til, hvad kernen var.

(Kort fortalt:
Jeg var faldet ned fra et halm loft, og havde levet et liv derefter som stærkt handicappet, med en meget ødelagt hjerne, og været helt og aldeles afhængig af andres hjælp)
Denne oplevelse var ret stærk i mig.

Dels kunne jeg mærke at det skete og dels kunne jeg se det efterfølgende liv.

Men jeg kunne også følge dem der havde været sammen med mig den dag.

(En teatergruppe der under deres egne øvelser, ville lære mig et trick som gik galt) At se og følge deres skyldfølelse i deres liv, det ramte mig også meget dybt...

Da vi mere konkret gik direkte ind og arbejdede med problemet efter jeg havde set begrundelsen,
fik jeg at vide som en indre stemme og som en følelse, at det var en proces der var igangsat nu, og det ville tage lidt tid, så ville der ske forandring...

Og det skete sådan...

Efter tid kom jeg mere og mere ind i min egen
hukommelse, og kunne erindre mere og mere.

I samme periode steg arbejdspresset, og normalt ville jeg der, have været helt ude af stand til at huske detaljer og opgavers start og aftaler.

Men det blev forbavsende let.

Og jeg tror faktisk ikke at jeg i en periode på 3 mdr hvor presset var størst, nåede at glemme en aftale eller et tidspunkt, eller en samtale jeg havde haft, som jeg skulle huske på igen, trods jeg ikke brugte kalender.

Før i tiden kunne en samtale fra i går, tage lidt tid at genkalde. Og aftaler kunne være helt væk.

I dag, når jeg selv arbejder med mennesker, kan jeg mønster genkende meget hurtigt, og når vi kommer ind på temaer som jeg kan Genkende, så er min intuition blevet skarpere, fordi min egen forståelse er blevet styrket.

Jeg arbejder selv med psykoterapi og clairvoyance og healing mm. Og har gjort det i mange år. (14 år dd.)

Og jeg har prøvet utroligt mange gode slags behandlinger...

Det være sig lige fra akupressure, healing, psykoterapi, bars, massage, clairvoyance, akupunktur, og meget meget mere.

Og jeg har undervist i psykiske kræfter og clairvoyance osv.
Men det er sjældent, jeg er stødt på en seance, der har givet mig så ægte hjælp. !!

Og som er konkret og brugbart fremadrettet.

Men din regressions behandling hjalp mig helt konkret til at huske bedre.

Det var som om det der slør som gjorde jeg ikke kunne genkalde ting, det lettede.

Jeg kunne ofte glemme detaljer og var meget styret af huskesedler.

I dag skriver jeg næsten aldrig en huske seddel, men kan sagtens huske en aftale.

Også flere dage efter den er indgået.

Jeg kan stadig have svært ved at huske kompliceret litteratur, men vil dog sige klart, at det er blevet langt bedre.

Jeg er ovenikøbet blevet så glad for det nye, at jeg har udfordret mig selv, og er ved at læse en uddannelse på akademisk niveau, og jeg må sige, det går forbavsende godt...

Jeg kan deltage på lige fod med de andre, og ligger ofte helt fremme med vinkler som jeg nuancerer på, med faglige begrundelser.

Især Det ville jeg ikke have evnet.

Før, da jeg ikke ville kunne underbygge mine teser, på samme uddybende måde med reference henvisninger.
Jeg ville nærmere have brugt mange kræfter og huske sedler, på at kunne være med på ord, og nuanceringer, men ikke kunne reference gengive... Dvs. En meget mere intuitiv tilgang.

Nu bruger jeg begge værktøjer (hukommelse og intuition) og det virker rigtigt godt...

Så på den måde har tiden med hukommelses problemer, jo lært mig gode færdigheder også.

Men det er nu dejligt at kunne huske..!!

Derudover kom vi i seancen ind på noget vedr. Livsvalg fra et andet endnu tidligere liv, som også perspektiverede livssituationer som jeg har glæde af i dag...

Så Derfor, kære Henriette, får du mine varmeste anbefalinger, og hvis man har lyst til at høre mere om dine evner, fra en glad og yderst tilfreds modtager af en flig, af det du evner, så er man meget velkommen til at spørge...

Så svarer jeg gerne ud fra mine egne oplevelser...

Med hjertelig og venlig hilsen
Clairvoyant, healer og Psykoterapeut
Jack Clausen (Wings)
Jeanette skrev den 26. maj 2017
Kære Henriette.

Jeg har haft hvepsefobi siden 2011. Jeg har forsøgt mig med en anden terapeut, til at afhjælpe mig min fobi. Desværre uden held. Jeg har besøgt dig 2 gange.

Du er meget omsorgsfuld, lyttende, og tillidsfuld. Jeg har begge gange følt mig i gode hænder.

Aldrig har jeg prøvet at være i SÅ dyb hypnose, men begge gange, var en kæmpe oplevelse. 2. gang jeg var hos dig kunne jeg mærke en lille fysisk smerte i maveregionen, som om min angst gav slip.

I dag skete det!! Mit første besøg af en hveps. Ikke en super aggressiv af slagsen, men dog til sted ved vores aftensbord. Jeg registrerede at den var der, og undgik den, men sad dog stadig i min stol, uden at flagre med arme og ben. Kunne sagtens føre en samtale med min mand, uden hele tiden at skulle vide hvor den var. Og om den mon stadig var der, eller var væk igen…..

Fantastisk oplevelse. Tak for din hjælp, og måde at være på :-).

Kh Jeanette
Dagbjørg skrev den 26. maj 2017
Skrevet d. 14.7.2015

Kære Henriette,

Tak for sidst. Det var virkelig dejligt at være i behandling hos dig. Jeg var meget tryg 🙂
Luna skrev den 26. maj 2017
Fredag d. 22. maj var jeg hos Henriette til en hypnoterapisession.

Det var en opløftende, berigende og overvældende oplevelse, som jeg stadig nyder godt af.

Sessionen blev indledt med en lang snak om, hvilke problemer jeg søgte hjælp for og fortsatte med en times hypnose, hvor jeg oplevede at komme i dybden og få nye synsvinkler på tanker, der tidligere har plaget mig voldsomt.

Henriette er favnende og empatisk, og jeg kan virkelig anbefale en behandling hos hende, hvis du kæmper med noget, som du ikke selv kan klare.