Psykoterapi

Ønsker du ikke en hypnose session, men har blot brug for, at snakke om det der rører sig i livet lige nu

Psykoterapi, er en samtale terapi, hvor vi går i dybden med årsagen til dine udfordringer og hvorfor du falder i de samme mønstre og adfærd. Adfærd, som i mange tilfælde, kan være hæmmende for din personlige udvikling.

I samtalen benytter jeg mig af den Kognitive terapi form Psykoterapi, samt NLP coachende metoder. Det er i samtalen, man som klient bliver bevidst om sider af sig selv. Hvor man møder forfalskede overbevisninger fra et andet perspektiv eller bliver opmærksom på de andre forskellige psykologiske dynamikker. Der påvirker vores adfærd uhensigtsmæssigt.

Hvor man i hypnosen arbejder på det ubevidste plan, arbejder man i samtale terapien mere på det bevidste plan. Som også er en vigtig del af forandringen i vores sind. Når vi er bevidste om nye strategier dannes der dermed nye neurale veje i vores hjerne. Disse skaber nye muligheder for at gøre tingene på nye måder.

Overbevisninger

Vores hjerne har det med at kopier sig selv, via de neurale baner som skabes efterhånden i livet. Skabt på overbevisninger og forskellige hændelser. Vi bliver som mennesker meget dygtige til at fastholde denne neurale bane og bygger tilmed store 6 banede motorveje. Dermed opstår problemet automatisk, vi kender problemet til hudløshed.

Det vil sige, vi handler på automat pilot, vi kommer til, at gøre tingene helt automatisk, uden egentligt at være bevidste om hvad vi gør. Denne automatik, er medvirkende til at fastholde problemet. Derfor er en samtale vigtig, netop i bevidstheden at begynde at skabe nye veje og nye muligheder.

Hvis vi gør det samme får vi samme resultat, men det kan du få hjælp til at ændre på.

Er du ensom eller føler du dig usikker på en beslutning? Kan det ofte være forløsende at få snakket om både store og små ting i livet. Få vendt sine tanker og følelser, med en person som gerne vil lytte til dig.

Der er meget forandring at hente i samtalen alene, så hvis du ikke ønsker en hypnose, kan en samtale alene også hjælpe.

I samtalen lytter jeg også mellem linierne, hvad er det du ikke fortæller, er du på vej hen imod eller væk fra dit mål eller den ønskede tilstand.

Jeg modtager ofte spørgsmål, om jeg modtager lægelige henvisninger til brug for sygesikringen. Dette kan jeg desværre ikke, da det kun er psykologer, der har adgang til denne ordning.