TILGIVELSE VIA HYPNOSETERAPI I RØDOVRE / KØBENHAVN

Arbejd med tilgivelse via hypnose terapi. Hvad betyder tilgivelse og hvad indeholder det. For nogle kan tilgivelse virke som et et meget stort ord, og mødes med en kæmpe modstand. I sidste ende vil det at tilgive, enten sig selv, eller andre, en vej ind i sindet til at opnå fred. Når der er behov for tilgivelse eller selvtilgivelse, kan de gamle oplevelser spænde ben for vores personlige udvikling. Fastholde os i vores gamle følelser og tanker, begrænse vores personlige udvikling til fulde.

I første omgang skal vi søge tilgivelse for at give os selv en indre fred. På den måde kan vi rumme os selv på nye måder, samt rumme andre mennesker på en bedre og mere hensigtsmæssig måde.

At tilgive er ikke ensbetydende med at vi accepterer det skete,  på ingen måde

Tilgivelsen skal skabes, kun for dig. Når vi tilgiver enten os selv, eller de personer som har brug for tilgivelse, løsner vi samtidig også op for de gamle spændinger. Spændinger som holder os fast i vores mønstre, overbevisninger og tanker. Når de er sluppet, vil du opleve en lethed som kan give dig det overskud du har brug for til at arbejde videre med dig selv, eller komme videre i livet, uden gammel anger og vrede.

Når man tilgiver sig selv eller andre så gør man det for SIN EGEN SKYLD. Ikke for den eller de personer som har såret én eller er skyld i at man har brug for at tilgive. Tilgivelse er den smukkeste gave en person kan give sig selv, så man kan slippe den skyld og vrede som er en unødvendig følelse at blive ved med at have. Den ødelægger kroppen og sindet.

Det modsatte af kærlighed er ikke had, men ligegyldighed, når du tilgiver så oplever du hverken kærlighed, had eller ligegyldighed, du opnår en indre fred. Accept på et plan som er højere end kærlighed og had. Der opstår også en villighed til at slippe fortidens følelser og frigive plads til andre og bedre tanker om os selv til os selv og til andre. Vi kan rumme os selv og andre på bedre og nye måder.

Kend hensigten bag handlingen

Når du tilgiver dig selv, eller tilgiver et andet menneske, vil du opdage hvad hensigten bag din egen adfærd var. Eller kende hensigten til, hvorfor personen du skal tilgive, gjorde som han/hun gjorde.

Dette vil give en bevidsthedsgørelse, som lukker op for en forståelse. Det er ikke sikkert at du er enig i denne forståelse, men du vil bedre kunne leve med oplevelsen, eller personen. Det vil i sidste ende give dig en indre fred.

Du har alt at vinde og intet at miste.

Som Pauo Boese skrev, ”tilgivelse forandrer ikke fortiden, men forstørrer fremtiden” .