Hypnose terapi i Rødovre

Hypnose terapi kan hjælpe dig med følelsesmæssige udfordringer og ubalancer. Igennem hypnose kan du finde ind til dit indre og få kontakt med de indre følelser og oplevelser, der har sat sig i kroppen som fysiske symptomer eller som uhensigtsmæssig adfærd, nogle gange små eller store traumer, der bor i din krop og dit sind. Jeg tilbyder hypnose terapi i Rødovre.

I hypnose terapi eller trance, kan du få kontakt med den specifikke oplevelse eller følelse som dit ubevidste sind ønsker at du skal mærke eller forstå. Det betyder, det du forstår, det kan du håndtere fordi, det kan du nemlig handle på. Det du forstår, giver bedre mening, som kan give dig den forløsning du søger.

Når du er i hypnose eller trance gives der plads til dit ubevidste sind, og det er her, at de terapeutiske forandringer kan ske.

Få adgang til dit indre barn med hypnose terapi.

Oplever du  nogle gange, at du reagerer uhensigtsmæssigt i visse situationer, eller at du  møder modstand, som du ikke  ved hvordan du skal få afsluttet? Oplever du, at der er en ubalance i dit liv, som får dig til at føle dig som et offer for omstændighederne? Oplever du nogle gange, en voldsom uretfærdighed. 

Så har det ofte med vores indre barn at gøre.

Vi opbygger mønstre, adfærd, tanker og følelser samt overbevisninger,  igennem de oplevelser vi blandt andet har fra vores barndom. Problemet ved disse ubearbejdede oplevelser, følelser og overbevisninger er, at de kan sætte sig i kroppen som et livslangt symptom eller som en uhensigtsmæssig adfærd, som blot vokser. Vores nerverbaner husker, vores celler husker, vores krop husker.

Vore sind husker de aftaler vi lavede med os selv da vi var ganske små. Aftaler som blev en slags kontrakt, som har båret dig igennem livet mere eller mindre helskindet, men som den voksne du er i dag ikke længere kan benytte dig af, fordi kontrakten (adfærden) er en større  hæmsko for dig.

Når vi får kontakt med oplevelsen eller følelsen og virkelig mærker den i hypnosen, kan vi opløse det traume eller den adfærd som ikke er god for os –  som blokerer og forhindrer os i at komme videre. Med hypnose terapi kan vi lære vores eget indre, meget bedre at kende, vi kan slippe udfordringen og blive fri til, at leve det liv vi ønsker os.

Gennem hypnose terapi finder vi ud af, at svaret på det specifikke problem, rent faktisk ligger i os selv.


Hvad ligger der bag dine symptomer?

  • Gennem hypnose kan du finde mulighederne og ressourcerne til at arbejde med dit ubevidste sind. Al sand læring kommer fra vores indre, og hvis du er åben og klar på at forandre din situation, kan du tillade dig selv at komme på en fantastisk indre rejse i nye indsigter, finde og mærke de positive følelser, og gennemleve dine egne indre ressourcer.
  • En rejse ind i dit eget indre, kan give dig muligheden for at overvinde frygt (se trolden i øjnene), give dig et bedre selvværd, opleve og mærke de ressourcer som du allerede besidder.
  • Når vi arbejder med en udfordring, f.eks. neglebidning, ligger der ofte andre udfordringer gemt under det originale problem. Det kan være manglende selvtillid, indre uro, eller andre uhensigtsmæssige følelser. Vi arbejder os ind til kernen af problemet, og forandrer de tanker som er hæmmende eller begrænsende i din videre udvikling. Ofte ligger vores udfordringer dybere, eller også er vi slet ikke bevidst om, hvorfor vi har den specifikke udfordring, men via hypnose, kan vi skrælle de lag af som omslutter kernen og derved opnå de resultater som vi ønsker.

Sådan foregår hypnose eller hypnoterapi – få hjælp i Rødovre

Her kan hypnose og hypnoterapi hjælpe

Gennem hypnose kan jeg hjælpe dig til at arbejde med de ting, der er svære for dig. Kontakt mig i dag – jeg tilbyder hypnose i Rødovre.


– Sådan fungerer hypnose

Hypnoterapi kan hjælpe dig til at ændre en uønsket adfærd og komme i kontakt med dine indre ressourcer. Nogle gange har vi brug for hjælp til at ændre på et mønster eller en adfærd og til dette benytte vores egne indre ressourcer, til at få det bedste frem i os, til at være vores egen bedste udgave af os selv.

Det vil jeg gerne hjælpe dig med at opnå gennem hypnose terapi. Jeg tilbyder hypnoterapi/hypnose i Københavnsområdet, i Rødovre.

Samtalen forud for hypnoterapien er vigtig

Når du kommer til mig for at få hypnoterapi/hypnose, tager vi allerførst en grundig snak om dine udfordringer eller problemet.   Forandringsprocessen sætter i gang allerede i gennem denne samtale, og jeg indsamler information til brug i hypnosen.  Måske når vi ikke en hypnosesession ved det første besøg. Efter vores samtale, udfører jeg en hypnose som passer til din personlige udfordring og det, vi har talt om. Hypnosen foregår hos mig i Rødovre, tæt på København.

Ved en behandling arbejdes der kun på ét problem ad gangen. Du skal regne med, at en hypnosesession tager  90 minutter.  For nogle er en enkelt behandling nok, men de fleste skal bruge mellem tre og seks behandlinger. Andre har brug for længere behandlinger.

Det er min erfaring, at mine klienter efter endt behandling går herfra godt tilpas, med fornyet energi og med større velbehag i kroppen end før hypnosen. Enkelte kan føle en kulde i kroppen efter endt behandling, hvilket hurtigt passerer igen.


Hvordan virker hypnose terapi

Hvis du ikke ønsker at blive hypnotiseret, kan du heller ikke blive det. Under hypnosen vil du ikke være så langt væk, at jeg kan få dig til at overskride dine egne grænser eller ændre på din opfattelse af etik, moral eller principper uden din egen vilje. Dertil er viljens kraft for stor.

Ved hypnose hører du alt, hvad der bliver sagt, men du “lytter” ikke efter hele tiden, fordi du slapper af i hele kroppen og oplever en dejlig ro, som giver plads til dit ubevidste sind. Under en trance i hypnose, kan du opleve, at du føler du har “sovet” eller været længere væk, uden egentligt at sove. Det er sådan, det føles at være i dyb trance.

Hvem kan ikke hypnotiseres

Har du psykiske lidelser, er du psykotisk eller har du andre former for svære mentale sindslidelser, kan du ikke komme i hypnose terapi hos mig.

Hypnose terapien foregår hos mig i Rødovre – kontakt mig, så aftaler vi en tid.