Om mig

Hej og tak fordi du valgte at læse om mig.

Mit navn er Henriette Wang.

Min baggrund:

Jeg er uddannet Master Hypnoterapeut og NLP Practitioner fra Hypnoseskolen i Vanløse. Derudover har jeg taget en efteruddannelse som Reg. Psykoterapeut. Denne kombination af samtale terapi og kontakt med det ubevidste sind i hypnose, kan give adgang til en dybere forståelse og kontakt med dig selv.

At gå igennem livet, uden at møde forskellige smerter, eller bump på vejen, er noget vi alle møder. Nogle gange, kan man dog sidde tilbage med en følelse af, at man er helt alene i verden om sine ubehagelige tanker.

Jeg kan hjælpe dig, som er udfordret med angst, lavt selvværd, stress eller dig som bare har en grundlæggende følelse af tomhed og ensomhed inde i dig.

Ofte bliver jeg spurgt, hvor mange sessioner der kræves. Det er individuelt, naturligvis, men ofte, så er mine behandlinger, både hurtigere, nemmere og billigere, end du måske forestiller dig.

I mine behandlinger, blander jeg både psykoterapi, NLP og hypnose. Det betyder at vi ofte kan komme dybere ned til roden af problemet.

Empati & forståelse

Jeg brænder for mit arbejde og for at hjælpe andre mennesker, med at finde indre fred i sindet.

Når du kommer til mig, vil du møde en engageret person, som vil være der for dig. Jeg vil gerne hjælpe dig, hvis du også er klar og motiveret til et engageret og positivt samarbejde med mig. Jeg vil hjælpe dig, til at se se på dit liv fra et andet perspektiv, som betyder, at når du ser tingene lidt på afstand, bedre kan træde et skridt tilbage og trække vejret.

Nogle gange, kan det være svært at sætte ord på følelsen. Det kan jeg hjælpe dig med. Er du klar til at modtage nye måder at se verden på, klar til at modtage nye teknikker og ændrede overbevisninger, så kan jeg hjælpe dig.

Jeg har gennem tiden hjulpet mange mennesker til et bedre selvværd, og fri af angst. Jeg har hjulpet dem til at få et andet syn på deres problematik som for nogle kan være et bjerg der skal rykkes, og hvem kan rykke et bjerg.?

Det er vigtigt for mig, som din terapeut, at være empatisk og lyttende. Det kan nemlig kræve tillid og mod at åbne sig op for en fremmed og det vil jeg gerne hjælpe dig med.

Jeg sætter pris på etik og moral i alle mine behandlinger, og har desuden selv personligt afprøvet alle hypnose teknikkerne.

Det er din sikkerhed for, at jeg selv ved hvordan de virker og føles.

Når jeg arbejder med hypnose terapi arbejder jeg med avanceret hypnoseterapi hvor forskellige teknikker bliver benyttet, således at du som klient på lettest måde, finder ind til kernen af dine egne ressourcer og evner. Finder vejen ind til det indre barn som måske er blevet glemt.

Til det benytter jeg flere forskellige teknikker, afstemt fra vores samtale.

Jeg arbejder altid under tavshedspligt.

Jeg er ydermere uddannet Spirituel Regressions Terapeut efter Rud Grants metoder. Derudover er jeg også censor på Hypnose skolen,  og underviser i spirualitet og hypnose på Hypnose skolen.

TILLID OG TRYGGE RAMMER

Jeg bestræber mig på, at få mine klienter til at føle sig trygge og vise tillid til mig som terapeut.

Det skal mærkes og føles godt at kunne tale om de ting der er svære i livet.

Det er derfor vigtigt for mig, at mine klienter kan tale med mig, om alt der måtte være vigtigt i deres liv lige nu.

Nærvær er nøgleordet for mig i min terapi. Derfor har jeg højest 3 klienter pr. dag, der sikrer, at jeg kan yde mit bedste til mine klienter.

FÅ TØMT DIT SIND I DIT EGET FRIRUM

Jeg ser mit sted, som et slags frirum, hvor du kan tillade dig selv, at slappe af. Få tømt de problematikker som fylder inde i din krop og dit sind. Her kan du sige de ting du føler, og bare være dig selv, uden at blive bedømt eller misforstået.

Når mine klienter føler og mærker dette frirum, er det tanken, at de bedre kan få ro til, at tage imod til at forandre sig. Til at tage imod den ekstra styrke, mod, eller tryghed som det kræver for at kunne nå ind til essensen.

Jeg tilbyder et sikkert, fortroligt rum til dig, så du kan arbejde med lige præcis det som du gerne vil se på igennem terapi

DEN INDLEDENDE SAMTALE

Vi begynder altid med en indledende samtale, så jeg kender dine udfordringer.

Derefter forbereder jeg en personlig hypnose til dig, som passer til det, vi har drøftet og til din udfordring.

Nogle gange, laver vi ikke hypnose delen, men tager blot samtalen, det afhænger af flowet og energien hos klienten.

I hypnose guider jeg dig hen til de følelser, som er forbundet med din udfordring og guider dig hen til en forståelse og indsigt i den ændring du ønsker, på en blid og rolig måde.

Når du er i trance, mærker du følelsen af styrke, mod og glæde mere intenst, meget mere stærkt.

AT MØDE MINE KLIENTER HVOR DE ER

For mig er det vigtigt, at jeg kan møde mine klienter med den rette respekt for den enkelts problematik. Samt forståelse for hvor svært det kan være for nogle mennesker, at gå i terapi, eller møde en indre forandring.

Det kan være svært at finde den behandler som skal hjælpe dig. Hvorfor du gerne må give mig et kald på telefon 22157898 hvis du har brug for en samtale med mig inden.

Måske har du kun brug for et par enkelte sessioner til at arbejde med din udfordring, måske ønsker du et længerevarende terapiforløb.

Uanset hvad du vælger,  så kan terapi gøre en kæmpe forskel for din livskvalitet og dit forhold til andre mennesker.

Hypnose terapi og samtale terapi er en af de mest effektive måder at opnå en forandring på, når det kommer til lykke, livskvalitet og indre balance.

FÅ DEN ØNSKEDE FORANDRING

Lad mig hjælpe dig, til at dykke ned i dit ubevidste sind, og guide dig hen til din ønskede forandring. Opnå muligheden for et større selvværd, en større glæde, eller oplev hvordan dit mod vokser i styrke. Når først du har mærket denne ressource i trance.

Det er det, som det hele handler om for mig, at være katalysator og hjælpe andre mennesker til en dybere indsigt i deres liv.

Mennesker som kommer til mig, har ofte et symptom, som udspringer fra lavt selvværd, eller stress. Nogle gange, har de ganske enkelt behov for hjælp til et bestemt problem i deres dagligdag.

Du vil modtage konkrete værktøjer til at håndterer den specifikke udfordring du kommer med, så du står med en følelse af sikkerhed i dig selv. Det der ofte kan tage styrken fra os, er nemlig de manglende værktøjer i visse situationer.

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale. Jeg tilbyder 15 minutters gratis forsamtale så du kan danne dig et indtryk, om vi er det korrekte match.

Alle skriftlige informationer fra dine behandlinger, opbevares i aflåst skab og i aflåst rum.

Du har altid mulighed for at få indsigt i alle skriftlige informationer jeg opbevarer. Du har altid mulighed for at få slettet samtlige oplysninger om dig hvis du måtte ønske dette.

Jeg gemmer dine oplysninger i op til 2 år efter endt behandling hos mig.

Jeg er medlem af Psykoterapeut foreningen FADP.