Om mig

Henriette Wang

HENRIETTE WANG

HVEM ER JEG

Kort om mig, jeg er Certificeret Master Hypnoterapeut og Master NLP Practitioner fra Hypnoseskolen og jeg elsker mit arbejde.  Dette er en uddannelse hvor etik og moral er sat i højsædet i undervisningen. Jeg har selv personligt afprøvet alle teknikkerne, dette er din sikkerhed for, at jeg selv ved hvordan de virker og føles. Når jeg arbejder med hypnose terapi arbejder jeg med avanceret hypnoseterapi hvor forskellige teknikker bliver benyttet, således at klienten på lettest måde, finder ind til kernen af sine egne ressourcer og evner. Til dette benytter jeg flere forskellige teknikker, afstemt fra samtalen.

Derudover, er jeg uddannet Spirituel Regressions Terapeut.

TILLID OG TRYGGE RAMMER

Jeg bestræber mig på, at få mine klienter til at føle sig trygge og vise tillid til mig som terapeut. Det skal mærkes og føles godt at kunne tale om de ting der er svære i livet. Det er derfor vigtigt for mig, at mine klienter kan tale med mig, om alt der måtte være vigtigt i deres liv lige nu.


DEN INDLEDENDE SAMTALE

Vi begynder altid med en indledende samtale, så jeg kender dine udfordringer. Derefter forbereder jeg en personlig hypnose til dig, som passer til det, vi har drøftet og til din udfordring.

Jeg guider dig hen til de følelser, som er forbundet med din udfordring og guider dig hen til en forståelse og indsigt i den ændring du ønsker, på en blid og rolig måde. Når du er i trance, mærker du følelsen af styrke, mod og glæde mere intenst, meget mere stærkt.

FÅ TØMT DIT SIND I DIT EGET FRIRUM

Jeg ser det som et sted, et slags frirum, hvor du kan tillade dig selv, at slappe af og få tømt de problematikker som fylder inde i din krop og dit sind, hvor du kan sige de ting du føler, og bare være dig selv, uden at blive bedømt eller misforstået.

Når mine klienter føler og mærker dette frirum, er det tanken at de bedre kan få ro til at tage imod til at forandre sig, eller til at tage imod den ekstra styrke, mod, eller tryghed som det kræver for at kunne nå ind til kernen. Derfor er det vigtigt at jeg som terapeut også udviser forståelse og skaber tilliden. Jeg tilbyder et sikkert, fortroligt rum til dig, så du kan arbejde med lige præcis det som du gerne vil se på igennem terapi.


AT MØDE MINE KLIENTER HVOR DE ER

For mig er det vigtigt, at jeg  kan møde mine klienter med den rette respekt for den enkelts problematik samt forståelse for, hvor svært det kan være for nogle mennesker, at gå i terapi, eller møde en indre forandring. Det kan være svært at finde den behandler som skal hjælpe dig, hvorfor du gerne må give mig et kald på telefon 22157898  hvis du har brug for en samtale med mig inden.

Måske har du kun brug for et par enkelte sessioner til at arbejde med din udfordring, måske ønsker du et længerevarende terapiforløb. Uanset hvad du vælger,  så kan terapi gøre en kæmpe forskel for din livskvalitet og dit forhold til andre mennesker.

Hypnose terapi og samtale terapi er en af de mest effektive måder at opnå en forandring på, når det kommer til lykke, livskvalitet og indre balance.

FÅ DEN ØNSKEDE FORANDRING

Lad mig hjælpe dig, til at dykke ned i din underbevidsthed og guide dig hen til din ønskede forandring, til at opnå muligheden for et større selvværd, en større glæde,  eller opleve  hvordan dit mod vokser i styrke, når først du har mærket denne ressource i trance.

Det er det, som det hele handler om for mig, at være katalysator og hjælpe andre mennesker til en dybere indsigt i deres liv.

Jeg har  fører ikke journal, og jeg har tavshedspligt. Jeg er medlem af FADP samt SAP altsammen for din sikkerhed for etik og moral.