Mød mig

Tak fordi du valgte at læse om mig.

Jeg hedder Henriette Wang. Jeg har gennemgået en 4 årig uddannelse som Examineret Hypnose Psykoterapeut og NLP Practitioner fra Hypnoseskolen  i Vanløse.

I min tid som terapeut, har mine klienter ofte oplyst mig,om den manglende empati og forståelse de bliver mødt med, hos læger eller psykologer.  Jeg brænder for mit arbejde og har fundet min hylde og plads i livet ved at arbejde med mennesker som har det svært i livet, som har udfordringer der nedsætter deres livsglæde og livs betingelser.  Jeg har gennem tiden hjulpet mange mennesker til et bedre selvværd, hjulpet dem til at få et andet syn på deres problematik som for nogle kan være et bjerg der skal rykkes, og hvem kan rykke et bjerg.

Det er vigtigt for mig, som din terapeut, at være autentisk og lyttende, for det kan kræve tillid og mod at åbne sig op for en fremmed og det vil jeg gerne hjælpe dig med. Jeg elsker mit arbejde fordi jeg finder mening og værdi i denne gerning. Jeg sætter pris på etik og moral i alle mine behandlinger, og har desuden selv personligt afprøvet alle hypnose teknikkerne.

Dette er din sikkerhed for, at jeg selv ved hvordan de virker og føles. Når jeg arbejder med hypnose terapi arbejder jeg med avanceret hypnoseterapi hvor forskellige teknikker bliver benyttet, således at klienten på lettest måde, finder ind til kernen af sine egne ressourcer og evner, ind til skyld og skam og det indre barn som måske er blevet glemt. Til dette benytter jeg flere forskellige teknikker, afstemt fra samtalen.

Jeg arbejder under tavshedspligt.

Derudover, er jeg uddannet Spirituel Regressions Terapeut efter Rud Grants metoder. Udover min gerning som Psykoterapeut, er jeg også censor på Hypnose skolen,  og underviser i spirualitet og hypnose på Hypnose skolen.

 

Henriette Wang hypnose psykoterapeut rødovre københavn

TILLID OG TRYGGE RAMMER

Jeg bestræber mig på, at få mine klienter til at føle sig trygge og vise tillid til mig som terapeut. Det skal mærkes og føles godt at kunne tale om de ting der er svære i livet. Det er derfor vigtigt for mig, at mine klienter kan tale med mig, om alt der måtte være vigtigt i deres liv lige nu. Nærvær er nøgleordet for mig i min terapi. Derfor har jeg højest 3 klienter pr. dag, der sikrer, at jeg kan yde mit bedste til mine klienter.


psykoterapetutisk samtale og hypnose terapi

FÅ TØMT DIT SIND I DIT EGET FRIRUM

Jeg ser det som et sted, et slags frirum, hvor du kan tillade dig selv, at slappe af og få tømt de problematikker som fylder inde i din krop og dit sind, hvor du kan sige de ting du føler, og bare være dig selv, uden at blive bedømt eller misforstået.

Når mine klienter føler og mærker dette frirum, er det tanken at de bedre kan få ro til at tage imod til at forandre sig, eller til at tage imod den ekstra styrke, mod, eller tryghed som det kræver for at kunne nå ind til kernen. Derfor er det vigtigt at jeg som terapeut også udviser forståelse og skaber tilliden. Jeg tilbyder et sikkert, fortroligt rum til dig, så du kan arbejde med lige præcis det som du gerne vil se på igennem terapi.


DEN INDLEDENDE SAMTALE

Vi begynder altid med en indledende samtale, så jeg kender dine udfordringer. Derefter forbereder jeg en personlig hypnose til dig, som passer til det, vi har drøftet og til din udfordring. Nogle gange, laver vi ikke hypnose delen, men tager blot samtalen, det afhænger af flowet og energien hos klienten.

I hypnose guider jeg dig hen til de følelser, som er forbundet med din udfordring og guider dig hen til en forståelse og indsigt i den ændring du ønsker, på en blid og rolig måde. Når du er i trance, mærker du følelsen af styrke, mod og glæde mere intenst, meget mere stærkt.


AT MØDE MINE KLIENTER HVOR DE ER

For mig er det vigtigt, at jeg  kan møde mine klienter med den rette respekt for den enkelts problematik samt forståelse for, hvor svært det kan være for nogle mennesker, at gå i terapi, eller møde en indre forandring. Det kan være svært at finde den behandler som skal hjælpe dig, hvorfor du gerne må give mig et kald på telefon 22157898  hvis du har brug for en samtale med mig inden.

Måske har du kun brug for et par enkelte sessioner til at arbejde med din udfordring, måske ønsker du et længerevarende terapiforløb. Uanset hvad du vælger,  så kan terapi gøre en kæmpe forskel for din livskvalitet og dit forhold til andre mennesker.

Hypnose terapi og samtale terapi er en af de mest effektive måder at opnå en forandring på, når det kommer til lykke, livskvalitet og indre balance.

FÅ DEN ØNSKEDE FORANDRING

Lad mig hjælpe dig, til at dykke ned i din underbevidsthed og guide dig hen til din ønskede forandring, til at opnå muligheden for et større selvværd, en større glæde,  eller opleve  hvordan dit mod vokser i styrke, når først du har mærket denne ressource i trance.

Det er det, som det hele handler om for mig, at være katalysator og hjælpe andre mennesker til en dybere indsigt i deres liv.

Alle skriftlige informationer fra dine behandlinger, opbevares i aflåst skab og i aflåst rum. Du har altid mulighed for at få indsigt i alle skriftlige informationer jeg opbevarer, du har altid mulighed for at få slettet samtlige oplysninger om dig hvis du måtte ønske dette. Jeg gemmer dine oplysninger i op til 2 år efter endt behandling hos mig.

Jeg er medlem af FADP samt DAKOPE altsammen for din sikkerhed for etik og moral.