Priser hypnose terapi Rødovre / København

PRISER SAMTALE OG HYPNOSE TERAPI

Hypnose pr. session 1,5 time kr. 850,00.

Betal for 5 sessioner få den 6. gratis.

Besluttes efter 1. session kr. 4.250,00.

Rygestop 1. session kr. 995,00

Få rabat ved Rygestop ved køb af  3 sessioner.

Køb 3 Rygestop sessioner kr. 2.600,00

Gælder i 8 måneder fra købsdato.

PRISER  KUN SAMTALE

Samtale terapi  pr. session 1 time kr. 650,00.

Når du kommer til mig, gennemgår vi altid en dybere samtale om din udfording, og hvad du ønsker at arbejde med. Jeg gennemgår også hvordan hypnosen kan opleves, samt lidt omkring hvordan vores ubevidste sind fungerer, og hvordan den hjælper os men også begrænser os i livet.  Jeg giver dig ofte et par øvelser med på vejen, som vil understøtte det vi har talt om. 

AFLYSNING AF AFTALE

Skulle du blive forhindret i at møde op, vil jeg bede dig kontakte mig senest 1 dag før, således at jeg kan disponere over tiden til anden side. Skulle en afbestilling falde senere end kl. 16:00 dagen før den bestilte tid, eller ved udeblivelse på dagen, opkræves det fulde honorar.

SAMTALE TERAPI OG HYPNOSE I EGET HJEM

Jeg kører også gerne ud til dig som privat person i eget hjem. 

Samtale terapi og hypnose i eget hjem kr. 1.000,00. (Gælder kun for Sjælland) 

 
COACHING OG HYPNOSE TIL VIRKSOMHEDER

Folkesygdommen stress koster ikke mindst mange penge men også meget tid for mange virksomheder. Kom stressen i forkøbet og tilbyd dine ansatte i virksomheden mulighed for coaching / mental træning / hypnose terapi.

Det betaler sig i det lange løb. Jeg tilbyder at kører ud til virksomheder og arbejdspladser efter behov eller efter faste aftalte dage.


Priser Sjælerejse Rødovre / København

PRISER SJÆLEREJSER

♦ Kr. 1.250,00 pr. person for 2,5 times samtale og sjælerejse.Vil du gerne opleve en anderledes dag med din ven/veninde/partner, tilbyder jeg at komme hjem til Jer.

KOM IGEN
Mange oplever at en enkelt session giver dem svar på det de søger, men ønsker du at gå mere i dybden er min erfaring at efterfølgende hypnose sessioner giver en dybere forståelse og indsigt. Nogle klienter vælger med fordel at kombinere de efterfølgende sessioner med blot hypnose terapi andre med blot en samtale.

Jeg dækker hele sjælland

Jeg dækker hele Sjælland, og er I flere der ønsker en sjælerejse, kommer jeg gerne hjem til Jer.

Skulle du blive forhindret i at møde op, vil jeg bede dig kontakte mig senest 1 dag før, således at jeg kan disponere over tiden til anden side. Skulle en afbestilling falde senere end kl. 16:00 dagen før den bestilte tid, eller ved udeblivelse, opkræves det fulde honorar.

Jeg har ca. 1 månedes ventetid, men har som regel enkelte dage ledige til akutte henvendelser. Ring for nærmere vedrørende bestilling af tid.

Betaling kan foregå kontant eller pr. mobile pay.

Gavekort:

Gavekort udstedes både elektronisk, eller pr. post. Gavekortet gælder 10 måneder efter købs dato.