fbpx
Ring på telefon 2215 7898|post@livetsperspektiv.dk

Guidede hypnose: Stå i dit eget lys

79,00 kr.

 

Vi mennesker, vi kan glemme os selv, glemme at mærke efter. Som f.eks hvad har JEG brug for, hvad synes JEG, hvad er det, der er godt for MIG. Når vi er tro mod os selv, kan vi bedre fastholde og skabe en indre respekt, som betyder, at vi kan vise vores tydelige grænser.

Når ikke du er tydelig, så er du utydelig. Når ikke du tør sætte dine grænser, så mister du noget af dig selv, din egen selvrespekt og egenomsorg.

Denne guidede meditation, guider dig hen til en følelse af en fælles og kollektiv bevidsthed, hvor du ikke er alene, hvor du får modet til at turde lytte til hvad dit sind fortæller dig, er bedst for dig, og tjener dig bedst. Uden dårlig samvittighed, men med en følelse af indre accept, overfor dig selv og andre. Med en følelse af forenethed.

Beskrivelse

Guidede hypnoser af Henriette Wang

Har du lyttet til guidede hypnoser før. Det er ganske rart, og afslappende.Jeg har skabt flere forskellige hypnoser, som kan støtte og hjælpe dig. Fordi al forandring, det kommer indefra.

Du opnår en slags indre healing, hvor du skaber en ro og en følelse af, at kunne overkomme de udfordringer livet kan byde på.
Alle mine hypnoser, indeholder bekræftelser/ affirmationer, som kan støtte dig, på det ubevidste plan. Det betyder, når du arbejder med det ubevidste sind, at du går et spade stik dybere i kontakten med dine indre evner og ressourcer.

Har du et indre barn, som trænger til omsorg og kærlighed eller føler du dig nogle gange overvældet iblandt andre mennesker, har du indimellem angst som rammer dig og holder dig fast?

Jeg har skabt flere forskellige guidede hypnoser, som kan støtte og hjælpe dig. Du kan lytte til dem hver dag, når du er derhjemme, når du er på farten, når du har uro, eller når du bare har brug for at fylde dig selv op, med positive energier.

Disse guidede hypnoser er skabt til dig.

Du kan iblandt de guidede hypnoser, vælge imellem følgende:

  • Taknemlighed
  • Stå i dit eget lys
  • Sov godt
  • Indre barn, Hende og Ham
  • Åben dit hjerte
  • Styrk dit selvværd
  • Lad angsten passerer