fbpx
Ring på telefon 2215 7898|post@livetsperspektiv.dk

Guidede hypnose: Taknemmelighed

79,00 kr.

Buddhister har i årtusinder vidst, at taknemmelighed er en følelse eller en egenskab, der kan trænes. Idéen bag er ret enkel: Det, du giver din opmærksomhed, det vokser. Fokuslovens regel nummer 1.

Vil du gerne være mere glad, måske mindre stresset, sove bedre, mindre angstfyldt? Eksperternes råd er enkel: Øv dig i at stoppe op, observerer og sætte pris på de gode ting i hverdagen. I denne guidede mindfullness meditation, guider jeg dig, hen til følelsen af taknemlighed.

For når du koncentrerer dig om at finde det gode i enhver situation, vil du opdage, at dit liv pludselig bliver fyldt med taknemmelighed. En følelse der nærer både dit sind og din sjæl.

Vær taknemmelig for det du har, og du vil ende med at få mere. Hvis du fokuserer på det du ikke har, ender du med aldrig nogensinde at have nok.

“Tak” er den eneste bøn, du behøver i et helt liv.

Beskrivelse

Guidede hypnoser af Henriette Wang

Har du lyttet til guidede hypnoser før. Det er ganske rart, og afslappende.Jeg har skabt flere forskellige hypnoser, som kan støtte og hjælpe dig. Fordi al forandring, det kommer indefra.

Du opnår en slags indre healing, hvor du skaber en ro og en følelse af, at kunne overkomme de udfordringer livet kan byde på.
Alle mine hypnoser, indeholder bekræftelser/ affirmationer, som kan støtte dig, på det ubevidste plan. Det betyder, når du arbejder med det ubevidste sind, at du går et spade stik dybere i kontakten med dine indre evner og ressourcer.

Har du et indre barn, som trænger til omsorg og kærlighed eller føler du dig nogle gange overvældet iblandt andre mennesker, har du indimellem angst som rammer dig og holder dig fast?

Jeg har skabt flere forskellige guidede hypnoser, som kan støtte og hjælpe dig. Du kan lytte til dem hver dag, når du er derhjemme, når du er på farten, når du har uro, eller når du bare har brug for at fylde dig selv op, med positive energier.

Disse guidede hypnoser er skabt til dig.

Du kan iblandt de guidede hypnoser, vælge imellem følgende:

  • Taknemlighed
  • Stå i dit eget lys
  • Sov godt
  • Indre barn, Hende og Ham
  • Åben dit hjerte
  • Styrk dit selvværd
  • Lad angsten passerer