Har du bekymring, omkring fysiske 1:1 sessioner?

Så tilbyder jeg dig online terapi.

Mange frygter især i denne tid, Corona virus, og derfor holder tilbage med at opsøge terapi for deres udfordringer.

Måske, sidder du i den anden side af landet, og vælger en behandling fra, pg.a. afstanden.

Måske har du ikke lige har muligheder for at komme med de offentlige.

Måske er du fysisk udfordret, og har svært ved at komme ud af døren.

Måske, har du så meget angst, at du ikke tør bevæge dig udenfor din matrikel.

Måske, har du en fysisk sygdom, som gør, at du skal passe ekstra meget på, ikke at blive syg.

Lad dig ikke stå tilbage for din behandling, vi kan sagtens klare det online.

Frustrerende i hverdagen

Det er naturligvis meget frustrerende, især hvis man er berørt af angst, eller andre alvorlige følelser.

Udfordringer, som kan ødelægge din hverdag og livskvalitet. Især hvis man har ovenstående udfordringer.

Jeg har gode erfaringer, med hhv. hypnose eller blot alm. samtale via online terapi. Du behøver ikke gå og have det skidt, du kan stadig få hjælp.

Platformen

Platformen som jeg afholder online terapien på, er enten via : Messenger, Zoom, eller Skype. Hvis du har en anden platform du helst hælder til, så finder vi ud af det.

Angst, rammer mange mennesker i disse tider. Mange har det stramt med Corona virus smitten, og er meget bange for at blive smittet.

Angst har det desværre også med at smitte. Det vil sige, har man først været ramt af angst for f.eks. sygdom, kommer angsten for andre mennesker snigende, eller angsten for at røre ved ting eller røre på sig selv. Angsten har mange fætre og kusiner, som ofte kan komme på besøg, hvis ikke man lærer at håndterer de uvelkomne familie besøg. Det kan jeg hjælpe dig med, også via online terapi.

Du kan sidde derhjemme

Du kan sidde i dit hjem, i ro og mag, uden stress, og modtage terapi. Du skal ikke tænke på bustider, traffik, eller parkering.

Det eneste det kræver, er en internet forbindelse, eller wifi, og en computer, telefon, eller tablet, så er vi connected. Du kan sågar, sidde i din pyjamas, hvis det skulle være.

Jeg har som sagt, rigtig gode erfaringer med denne form for terapi. Så er der nogen der tænker, ”jamen, så får man jo ikke den samme føling med hinanden”. Så kan jeg godt forstå, at man kan tænke sådan. For vi befinder os jo ikke i samme rum. Men følelsen af at forstå og mærke ind, er helt den samme, som hvis vi befandt os i samme rum. Der er ingen ændring der. Du får stadig mulighed for at tale om det der er svært, du får stadig redskaber til hvordan du kan hjælpe dig selv ud af en følelse der låser dig fast osv.

Jeg har også skabt online kursus i selvværd, som du med fordel kan benytte i eget hjem. Her kan du følge en undervisning, i nattøj, og morgenhår, hvis det er det, du har lyst til.