Rygestop

Rygestop med hypnose terapi

Når cigaretterne har været en tro følgesvend, måske siden teenage årene kan det være mere end svært at stoppe. Cigaretten har fulgt dig igennem tyk og tyndt, været din bedste ven når du havde det skidt, været der når du skulle hygge, cigaretten er blevet en del af hvem du også er.

Rygning er en slem og usund vane, men som alle andre vaner kan den brydes. Ifølge min erfaring er det vigtigt at få opbakning både fra hjemmefronten og venner således at motivationen bliver opretholdt, men en undersøgese fra Center for interventionsforskning har undersøgt effekten af at blive kontaktet af en rådgiver undervejs i forløbet.

En stor del af disse forsøgspersoner stoppede med at ryge, hvor de personer som benyttede plastre m.m. begyndte at ryge igen efter 1 måned, altså ligger der en stor vigtighed i at blive fulgt op af din terapeut hvilket jeg også gør.

Derfor er samtale og hypnose et effektivt redskab til at stoppe med at ryge og forblive røgfri resten af livet. Med hypnose eller hypnoterapi får du hjælp til at fastholde din beslutning om et rygestop, du får ekstra motivation og værktøjer til at opnå den portion styrke, der får dig til at forblive røgfri resten af dit liv.

 

https://www.rnn.dk/2016/02/skod-cigaretten-med-hypnose-og-lokal-nyt/

Vil du stoppe med at ryge nu?

Du skal være motiveret til at stoppe med at ryge, før jeg kan hjælpe dig. Når først du er motiveret til at kvitte cigaretterne, er hypnose en effektiv metode til at hjælpe dig videre. Med hypnose får du positive forslag til din underbevidsthed, som understøtter din egen beslutning om et rygestop.

Hypnose hjælper også, hvis du tidligere har været røgfri i en periode, men er faldet i igen. Rygestop med hypnose kan give dig det sidste skub til at fastholde motivationen og hjælpe dig til et varigt rygestop.

Rygning er en vane, der kan brydes

Jeg kan hjælpe dig til at bryde din vane med at ryge og hjælpe dig til et varigt rygestop, med brug af hypnose.

Det handler nemlig “bare” om at bryde vanen, og her har hypnose vist sig at være effektiv. Den fysiske trang til cigaretterne er ude af din krop efter meget få dage. Derefter er trangen ofte størst i visse daglige situationer som skaber ritualerne, det er ofte efter maden, når der drikkes vin, eller ved pause på jobbet, når man hygger mm. Men du kan bryde vanen, bryde den ved f.eks at gå en tur lige efter maden, lave vejrtræknings øvelser, så luften kommer helt ned i maven, gå ud og børst dine tænder eller start med at rydde op og sortere i gemmerne.

Hypnose hjælper dig med at bryde vanerne

Det gælder altså om at ændre på vanerne og visualisere, hvordan et liv uden røg vil være for dig. Her er hypnose virksomt. Hypnosen understøtter din beslutning og hjælper dig på vej til at blive røgfri. Tænk hvor mange penge du vil spare, tænk hvor meget lettere det vil være at løbe en tur uden at blive forpustet eller tænk på, hvordan dit helbred vil få det på sigt. Det er meget nemt at opnå disse nye tanker med hypnose. Dog er det først rigtig muligt, når den vigtigste faktor til at blive røgfri er tilstede, nemlig din egen vilje, lyst og motivation.

6 gode spørgsmål til et rygestop

Når vi ønsker et rygestop, kræver det også et indre bevidst nærvær og nygsgerrighed på hvorfor man startede og hvorfor ønsker jeg at stoppe. Nedenfor kan du stille dig selv disse 6 spørgsmål som vil bringe dig nærmere et rygestop.

  1. På en skala fra 1-10, hvor 10 er stærkest, hvor ligger din motivation for at blive røgfri ?
  2. Er det rent faktisk dig, der ønsker at stoppe med at ryge, eller gør du det for mandens, kærestens eller andres skyld?
  3. Skrive en liste med 5 gode grunde til at stoppe rygning og en liste med 5 gode grunde til at fortsætte med at ryge?.
  4. Vælg en STOP dag, hvor du ønsker at kvitte smøgerne, hvilken dag skal det være?.
  5. Skriv de 10 vigtigste værdier der ligger i at stoppe rygning?
  6. Skriv de 10 vigtigste værdier der ligger i at forsætte med rygning.

I hypnosen og hypnoterapien findes der forskellige metoder og teknikker, der kan hjælpe dig til at blive røgfri, men én af de vigtigste er samtalen inden hypnosen. I samtalen hjælper jeg dig med at dykke ned i en gammel sorg, selvværds problematik, svigt eller andet som startede rygningen, da det i de fleste tilfælde er dette der er synderen i at man ikke kan stoppe og fortsætter med at ryge.

Måske har du en god motivation allerede, men mangler lige det sidste skub til at finde de indre ressourcer frem, der får dig helt i mål. Et varigt rygestop med hypnose, det kan jeg hjælpe dig med. Rygestop med hypnose foregår i Rødovre, København.