Hypnose terapi af fobier

Fobier viser sig på flere måder, og overfor forskellige ting og i visse situationer. Nogle oplever at de er bange for fly, fugle, edderkopper, vandskræk eller små rum. Fælles for dem alle er følelsen af angst som kommer snigende hvergang en situation trigger dem.

Angsten der har skabt fobien, er opstået på et tidspunkt i livet som har skabt følelsen og viser sig hver gang den bliver trigget.

NLP og hypnose terapi indeholder gode værktøjer til hvordan du bliver din fobi kvit. Både gennem samtalen og hypnose terapien, vil du have mulighed for at få bearbejdet din fobi, da du bl.a.  vil opleve fobien anderledes når du er i trance, og hjælpe dit sind med at opleve “det farlige” som noget ubetydeligt.

Jeg arbejder hhv. kognitivt i min samtale terapi og også i hypnosen som sker under trance. Især ved fobier som også handler om angst, er kognitiv terapi, NLP og hypnose gode værktøjer, til at understøtte hinanden.

Der findes flere forskellige typer fobier og dermed også angst graden deraf vil varierer alt efter hvor dybt problemet stikker.

Har vi med en flyskræk at gøre, er den ofte opstået i en tilstand hvor vi er så bevidste om vores egen dødelighed at det kan påvirke vores lyst til at flyve. Måske er du lige blevet mor, og oplever ved en flyvetur noget ubehageligt. Straks sættes vores kemiske reaktioner i hjernen beskeder til kroppen om at der er fare på færde, og et anker af flyskræk er skabt.

Fobier livetsperspektiv.dk

Sådan behandles fobier

Jeg arbejder hhv. kognitivt i min samtale terapi og også i hypnosen som sker under trance.

Ved angst og fobier som også handler om angst, er kognitiv terapi, NLP og hypnose gode værktøjer, til at understøtte hinanden.

Der findes flere forskellige typer fobier og dermed også angst graden deraf vil varierer. Dette er alt efter hvor dybt problemet stikker. Har vi med en flyskræk at gøre, er den ofte opstået i en tilstand hvor vi er så bevidste, om vores egen dødelighed, at det kan påvirke vores lyst til at flyve.

Måske er du lige blevet mor, og oplever ved en flyvetur noget ubehageligt. Straks sættes vores kemiske reaktioner i hjernen, beskeder til kroppen om, at der er fare på færde, og et anker af flyskræk er skabt.

Fobier er ofte ikke så svære at gøre blive kvit. Jeg anbefaler 1-3 sessioner som værende fyldestgørende til behandling af fobier. Hvis det ikke er en fobi der stikker dybt, som f.eks. angst for store pladser, social fobi mv. Disse fobi former går noget dybere og kræver flere behandlinger.

Jeanette skriver:

Efter flere år med flyskræk, og tårer trillende ned af kinderne ved take-off, besluttede jeg mig for at prøve hypnose. Oplevelsen hos Henriette kan jeg kun varmt anbefale.

Henriette er utrolig grundig, og informerer om alt inden hun går i gang. Selve snakken inden husker jeg alt fra, men fra selve “trancen” på sofaen, må jeg vidst beskrives som værende helt væk.

Jeg husker små glimt og fraser. Men vigtigst af alt er, da jeg 6 dage efter hypnosen satte mig op i fly. For at flyve til Budapest, var der ikke en eneste tåre.

Jeg vil ikke sige min flyskræk er væk, men følelsen af kontrol hjalp enormt. Jeg skal absolut tilbage til Henriette, næste gang jeg skal en tur i luften.