Hypnodating

Er du single, og søger du en kæreste, en partner at dele livet med. Tager du din kærlighed seriøst, måske for seriøst og oplever alle mulige former for ubehag, frygt og angst bare ved tanken om en date med en fremmed?

Hypnodating består bl.a.

  • Har du svært ved samtalen ved din første date?
  • Vil du gerne på date men skrækken afholder dig?
  • Har du svært ved at tage kontakten?

Så kan det være, at du har fået et knæk på dit selvværd, som afholder dig fra at være den bedste udgave af dig selv.

Hvis du føler at du har nogle af ovennævnte problematikker, så kan en hypnose terapi behandling være noget for dig.

Hypnodating rødovre københavn www.livetsperspektiv.dk

Angst for dating

Ofte er angsten for kontakten eller skrækken for at tale med enten det modsatte køn eller den ”udkårne” skabt af en gammel overbevisning, draget for mange år siden.

Det kan være at den er draget allerede i skolegården, hvor mobning var den del af din hverdag. Det er sådan med vores overbevisninger, når vi tror på dem, så påvirkes vores adfærd. Det betyder, at du får svært ved at have styrke og mod nok inden i dig selv, til at finde en kæreste.

Vi længes alle efter kærligheden i livet. Lad i stedet modet og styrken være din flagpost i stedet for angst og frygt. Bliv en bedre udgave af dig selv, og få det bedre med dig selv, når du mærker modet i hypnodating, mærker stoltheden og styrken inde i dig selv.

Vi har alle de kvaliteter i livet, som vi får brug for når det bliver svært. Lær at elske dig selv og mærk dine evner og kvaliteter.