Om Hypnose behandlingen

HYPNOSE TERAPI, NLP TERAPI ELLER SJÆLEREJSER, NÅ DIT MÅL

Hypnose & NLP er de teknikker, jeg benytter for at hjælpe dig til at opnå forandring i dit liv. Min opgave er at hjælpe dig til at nå i mål med dine ønsker til forandringen.

Hypnose terapi og NLP-terapi, åbner for muligheden til at skabe de forandringer i dig, som du ønsker, helt i dit eget tempo.

Om hypnose behandlingen – Teknikker og metoder

Jeg benytter hypnotiske teknikker og NLP terapi metoder til at arbejde med dit ubevidste sind. Så du kan rydde op i gamle følelser som vrede, sorg, skyld, traumer, angstfobier eller gamle vaner m.m.

Vi kan ikke ændre på fortiden, men vi kan forstørre fremtiden. Vi kan ikke ændre på vores omgivelser og medmennesker, men vi kan ændre på os selv.

HYPNOSE TERAPI OG SJÆLEREJSER HVORFOR VIRKER DET?

Hvorfor virker hypnose og hvordan?
Hypnose terapi, er et fantastisk værktøj til at forandre de overbevisninger, der ligger dybt begravet i vores bevidste sind.

Overbevisninger, som ofte begrænser os. Når du er i hypnose, er du i en trance tilstand, denne trance tilstand, åbner op og skærper dine indsigter, således at du bliver mere bevidstgjort omkring din egen adfærd, dine ressourcer og evner.

Billedet af de begrænsende overbevisninger kan skabe en indre konflikt og måske gøre dig trist, men du kan ændre billedet af denne overbevisning. Gennem vilje, tro, og ikke mindst dit ubevidstes anerkendelse af, at forandringen er til for at passe på dig, og gøre det bedste for dig, kan du opnå varige forandringer som er til dit bedste.

EN PERSONLIG HYPNOSE SESSION ELLER EN SJÆLEREJSE

Oplever du, at du gerne vil rykke på dine gamle vaner eller overbevisninger? Føler du, at de hæmmer dit liv?

Vil du gerne slutte fred med dig selv og gøre noget godt for dig selv? Eller handler det om at stoppe med at ryge?

Slip de gamle mønstre og find nye metoder som kan hjælpe dig. Ønsker du en sjælerejse, føler du at der ligger noget uafsluttet i et tidligere liv, så er der megen indsigt i en sjælerejse.