Vi lader os bedrage.

Vi vælger, at se den historie som passer til vores egne fortolkninger, som altså passer til vores overbevisninger og følelser. Vi er igennem vores liv, blevet præget til at tro på visse ting om os selv. Ting som altså slet ikke sande, eller slet ikke tilhører os, ikke tilhører eller stammer fra vores værdi sæt.

Vi kan vel sige, at når vi er blevet præget, med overbevisninger og tanker, som slet ikke er vores, at så er vi blevet hjernevasket. Vi er blevet kodet til at tro på ting om os selv, som andre tror på er sandheden.

Men vi skal ikke tro på alt hvad vi hører eller ser.?

Når du ser en trylle kunstner skære en kvinde midt over, tror du så fuldt og fast på, at hun er blevet skåret over? Nej vel! Det tænker jeg heller ikke du tror på, selvom det jo lige er sket, lige der for øjnene af dig.

Vi bruger vores sunde fornuft, og tænker med os selv, at det ikke kan lade sig gøre. Det er bare snyd og bedrag.

Hvorfor vil vi gerne lade os bedrage? Det vil vi, fordi vores hjerne den vil have beviser. Når den har beviser, så kan den slappe af, så stopper den med at lede, den får ro på. Ro til at gøre det den også skal. Vores hjerne har mange opgaver. Derfor kopierer den sig selv, gang på gang, det er det letteste og fungerer jo egentligt meget godt. Når du får angst, så søger din hjerne efter ”hvorfor”..på den måde, sætter du hjernens google i gang, med at søge efter et svar, som giver mening, som kan give dig SVARET, så du kan slappe af igen.

Bag hver overbevisning vi har om os selv, ligger der altså også mangel på tillid til os selv. Det skabes af frygt. Frygten for at træde ved siden af. Frygten for ikke at være god nok. Frygten for at være anderledes, eller ikke en del af fællesskabet.

Vi stoler ikke på, at vi er en del af universets fællesskab, som er der for at støtte os, og guide os, hvilket skaber oplevelsen af kontrol. Vi skal kontrollere alt.

Når vi er ledet af frygt, begrænser det samtidig vores bevidsthed. Vi overser hvad vi ønsker os i livet vi kommer til at tro på, at vi skal have kontrol, at det de andre siger og tænker er den måde, vi skal leve vores liv på.

Det er én af grundene til at vi skal spørge os selv om, ”hvad vil jeg”. Ikke, hvad vil naboen mon, eller hvad vil mine forældre eller min partner eller mine børn, at jeg skal ville. De er jo ikke dig, og derfor, så ved de ikke hvad der er bedst for dig. De tror de ved det, og præger dig med deres overbevisninger, som kan stamme fra deres egne forældres forældre osv.

Overbevisninger, smitter altså. Fra generation til generation.

Hvad der var sandt for din tipoldemor engang i 1800 tallet, er ikke passende for den kultur vi lever i eller med i dag. Ting ændrer sig. Verden ændrer sig. Mennesket ænder sig. Forskning ændrer sig. Familie mønstrer ændrer sig. Ja jeg kan blive ved.

Heldigvis for det. Det er først når vi ændrer os, at i skaber transformation og forandring.

I stilstand, forbliver vi tilfredse, måske.? Vi bliver lidt grå, men det er da godt nok.! I stilstand, er der ingen forandringer. Tapetet på væggen er stadig den samme brune farve, som da du satte det op for 35 år siden, men det fungerer da meget godt. Hvorfor ændre på noget som fungerer ok.

Fordi i stilstand der er du ikke langt fra tilstanden af nedadgående. Når du er nedadgående, så klandrer du andre mennesker for dit dårlige liv. Du giver andre mennesker skylden for dit liv. Du synes livet er hårdt, og svært. Du tager ikke ansvar for dine egne følelser eller handlinger. Du er blevet det man kalder for et offer.

Det er altid synd for offeret, hvis du spørger offeret altså.

Hvis du ikke ønsker dig mere af dig selv, eller af livet, så er du i en stilstand. Man kan vel sige, hvis du ikke udvikler, så afvikler du.

Vi vælger selv vores liv. Vi vælger selv, hvilke mennesker vi ønsker der skal være i vores liv. Vi vælger selv, hvad vi ønsker at putte i munden i dag. Vi vælger faktisk også selv vores tanker, i lang udstrækning. Eller lad mig omdefinere dette, vi vælger hvordan vi ønsker at forholde os til vores tanker.

Det er der, at målet for vores liv kommer ind i billedet. Vi skal have et mål for vores liv,  fordi, det er i målet, at vi skaber en øget bevidsthed. Med en øget bevidsthed får vi viden, og viden er magt.

Vi får ikke hvad vi ønsker os, men vi får hvad vi manifester. Hvis vi manifesterer dårlige tanker, så er det hvad vi får mere af. Når vi bliver vrede, så får vi manifesteret noget som vi ikke kan kontrollere, vi manifesterer indre uro, frustration, ubalance.

Oplever du, at du benytter vreden til at formulerer dig på, så er vreden kun et symptom på et forsvar, som ikke fungerer godt nok. Forsvarsmekanismen ligger også i undskyldninger omkring hvad du kan og ikke kan.

Så derfor, så vil det du manifestere være det du har fokus på. Det du har fokus på, det vokser. Det er fokus loven.

Hvis du ønsker at manifesterer flere penge f.eks. så kommer pengene jo ikke bare rullende ind på din konto, dagen efter, fordi du i din sofa har tænkt tanken, om at der står 1 million på kontoen dagen efter.

Manifestation handler om at gøre noget. Deraf kommer der en effekt og et resultat.

Hvis du ønsker dig 1 million kr. på kontoen, så skal der lægges energi i at manifesterer disse penge. Hvis du ønsker dig indre kærlighed, så skal der lægges energi i at gøre det som fylder dig op med glæde. Du skal lægge energi i at tale pænt til dig selv og om dig selv.

Den energi, som du lægger i det du ønsker dig, den hedder ”hvad kan jeg gøre, for at skabe mit liv som jeg ønsker mig det” – Deraf kommer der et resultat af hvad du har produceret, skabt, gjort.

Husk på, du får ikke det du ønsker dig, du får det du er i harmoni med. Hvis du ikke er i harmoni med dig selv, så kan du heller ikke manifesterer. Hvis du ikke er i harmoni med mange penge, fordi der er en gammel overbevisning der siger dig, at personer med mange penge er snobber, eller dårlige mennesker, jamen så får du heller ikke flere penge. For ubevidst fortæller du dit ubevidste sind, at du ikke kan lide penge, du kan ikke lide den energi der ligger i penge.

Hvis du ikke er i harmoni med at være selvkærlig, fordi at være selvkærlig er egoistisk så vil du være lav på energien i at mærke selvkærlighed. Hvis den gamle overbevisning siger dig, at selvkærlighed, er egoistisk og grimt, så vil det være det du manifesterer og det du får en følelse af.

Gamle overbevisninger, de skaber gamle tanker, gamle tanker de gør dig fastlåst, gamle fastlåste tanker, skaber gamle mønstre. Gamle mønstre skaber gammel energi.

Penge er energi, kærlighed er energi, glæde er energi. ALT ER ENERGI.

Så her er 3 spørgsmål til dig, som du kan stille dig selv.

  • Hvad ønsker du at være i harmoni med.
  • Hvornår ønsker du det. Nu, om 3 måneder, om 6 måneder om 1 år.?
  • Hvad skal der til, for at du kan få det du gerne vil være i harmoni med?