Indimellem, er det sundt for os at udfordre os selv, at træde en lille smule ud over vores comfort zone…det er nemlig i dette øjeblik, at vi rent faktisk udvikler os, dygtig gør os, bliver erfaringer rigere. Vi forandre os ikke i stedet hvor alt er trygt og godt, hele tiden, selvom det jo er rart og behageligt at befinde sig lige der, væk fra ubehag eller usikkerhed.

Det kalder på usikkerhed, når vi ikke kender udfaldet, når vi ikke kender processen, når vi føler at vi mister fodfæstet…

Hvis man har en stærk motivation til at trække sig op, er man hjulpet godt på vej. Så hvad drømmer du om, hvad vil du gerne udrette eller opnå. Hvad skal der til for at gøre det, hvad har du at miste. Er det dit omdømme, er det den trygge tilværelse i “hønsegården”, hvad har du at miste.

Hvad kan du til gengæld opnå, hvilke erfaringer kan berige dig, gøre dig klogere, bedre, mere tilfreds med dig selv måske endda.

At søge nye grænser, betyder at vi bryder med gamle vaner og gamle mønstre, det kan hjælpe os på vejen henimod noget som er meget bedre for os, som kan give os styrke og mod. For når vi overskrider en personlig grænse og ude af vores comfort zone eller hønsegård, så gør vi det oftes alene, og det er netop det, der gør, at vi bliver stærkere i os selv, det bestyrker vores selvværds følelse og troen på os selv. Det er her magien ligger.

Citat “Great things never came from comfort zone”.