Guidede hypnoser af Henriette Wang

Har du lyttet til guidede hypnoser før. Det er ganske rart, og afslappende.Jeg har skabt flere forskellige hypnoser, som kan støtte og hjælpe dig. Fordi al forandring, det kommer indefra.

Du opnår en slags indre healing, hvor du skaber en ro og en følelse af, at kunne overkomme de udfordringer livet kan byde på.
Alle mine hypnoser, indeholder bekræftelser/ affirmationer, som kan støtte dig, på det ubevidste plan. Det betyder, når du arbejder med det ubevidste sind, at du går et spade stik dybere i kontakten med dine indre evner og ressourcer.

Har du et indre barn, som trænger til omsorg og kærlighed eller føler du dig nogle gange overvældet iblandt andre mennesker, har du indimellem angst som rammer dig og holder dig fast?

Jeg har skabt flere forskellige guidede hypnoser, som kan støtte og hjælpe dig. Du kan lytte til dem hver dag, når du er derhjemme, når du er på farten, når du har uro, eller når du bare har brug for at fylde dig selv op, med positive energier.

Disse guidede hypnoser er skabt til dig.

Du kan iblandt de guidede hypnoser, vælge imellem følgende:

  • Taknemlighed
  • Stå i dit eget lys
  • Sov godt
  • Indre barn, Hende og Ham
  • Åben dit hjerte
  • Styrk dit selvværd
  • Lad angsten passerer
Køb mine guidede hypnoser

Taknemlighed

Buddhister har i årtusinder vidst, at taknemmelighed er en følelse eller en egenskab, der kan trænes. Idéen bag er ret enkel: Det, du giver din opmærksomhed, det vokser. Fokuslovens regel nummer 1.

Vil du gerne være mere glad, måske mindre stresset, sove bedre, mindre angstfyldt? Eksperternes råd er enkel: Øv dig i at stoppe op, observerer og sætte pris på de gode ting i hverdagen. I denne guidede mindfullness meditation, guider jeg dig, hen til følelsen af taknemlighed.

For når du koncentrerer dig om at finde det gode i enhver situation, vil du opdage, at dit liv pludselig bliver fyldt med taknemmelighed. En følelse der nærer både dit sind og din sjæl.

Vær taknemmelig for det du har, og du vil ende med at få mere. Hvis du fokuserer på det du ikke har, ender du med aldrig nogensinde at have nok.

“Tak” er den eneste bøn, du behøver i et helt liv.

Taknemlighed

Stå i dit eget lys.

Vi mennesker, vi kan glemme os selv, glemme at mærke efter hvad JEG har brug for, hvad JEG synes, hvad der er godt for MIG, og derved fastholde eller skabe denne indre respekt, som gør, at du kan vise dine tydelige grænser.

Når ikke du er tydelig, så er du utydelig. Når ikke du tør sætte dine grænser, så mister du noget af dig selv, din egen selvrespekt og egenomsorg.

Denne guidede meditation, guider dig hen til en følelse af en fælles og kollektiv bevidsthed, hvor du ikke er alene, hvor du får modet til at turde lytte til hvad dit sind fortæller dig, er bedst for dig, og tjener dig bedst. Uden dårlig samvittighed, men med en følelse af indre accept, overfor dig selv og andre.

Vær i dit eget lys

Sov godt

Har du svært ved at falde til ro, har dagen bragt en masse indre uro med sig, eller kværner tankerne og bekymringer løs, selvfølgelig lige ved sengetid, så kan denne guidede hypnose Sov godt, hjælpe dig ind i en dyb og afslappet søvn.

Sov godt

Indre barn, Hende og Ham

Ofte kan gamle traumer, gamle overbevisninger og mønstre ligge hos det indre barn, vi bærer rundt på, det indre barn, som er en del af vores personlighed, vores tanker, vores adfærd. Hvis vi får kontakt med dette indre barn, og viser det indre omsorg og viser vores forståelse for dette indre barn, kan gamle negative tanker om sig selv og gamle overbevisninger slippes.

Fordi med en indre forståelse for det indre barns problematikker og måder at se verden på, kan vi, som den voksne vi er blevet, og med den med livs erfaring vi har skabt os, meget bedre hjælpe. Et indre barn arbejde, kan være med til at skabe store indre forandringer.

Denne guidede hypnose, er skabt til om du er en kvinde eller en mand. Om dit indre barn er en dreng eller en pige.

Guidet hypnose indre barn

Åben dit hjerte

Nogle gange, har vi brug for at være sårbare, at mærke os selv, og hvad vores hjerte har brug for. Hvad vores hjerte indeholder. Dette kan indre barn arbejde og bekræftelser bl.a. hjælpe med. I denne guidede hypnose, guider jeg dig, hen til en indre anerkendelse og bekræftelse af dig selv, hvor du skaber din egen livskonkrakt.

Guidet hypnose åben dit hjerte

Styrk dit selvværd.

Styrk dit selvværd, og stå fast i dig selv, med en følelse af balance og indre kærlighed. Dette er en allemands ret. Vi har alle en ret til at have det godt, og have det godt med os selv. Uanset, hvad andre tænker, synes eller mener.

I denne guidede hypnose, vil du blive guidet hen til dit eget højere selv, den del af dig, som godt kender værdien af det menneske du er kommet for at være. Som ikke dømmer, men møder dig i kærlighed og omfavnelse.

Skal du have booset dit selvværd, så lyt til denne hypnose, hver dag, de næste 8 uger, så du kan begynde en indre forandring, både på tanke planet men også på følelses planet. Du har måske, i mange år, talt dig selv ned, derved, er der opstået neurale spor i din hjerne, som skal ændres.

Det tager ifølge forskningen 8 uger, at ændre på et neuralt spor, så med daglig træning, i bare 8 uger, kan du begynde at skabe vedvarende indre forandringer hos dig.

Guidet hypnose styrk dit selvværd

Lad angsten passerer.

Vores hjerne er god til at fantasere, nogle gange lidt for meget og lidt for hyppigt. Al angst opstår i hjernen, hvorfor angsten bliver en dårlig vane. Ganske enkelt, en dårlig vane.

Denne guidede hypnose, hjælper dig til at få kontrol over dine tanker og din krop, på en sikker og tryg måde. Alt for ofte, løber vores tanker af med os, og vi kommer til at tro på, at vi ikke selv har nogen kontrol over vores krop eller tanker. Dette er ikke sandt.

I denne guidede hypnose, vil jeg hjælpe dig, til en indre afslapning og indre ro, i både krop og sind.

Sikke en skøn og powerfull meditation og healing 🌈🥰

Et godt redskab til os her i huset, ovenpå en masse sygdom❣️

Henriette har en god stemme, hun er omsorgsfuld og proffesionel igennem hele meditation. En god og vigtig del i introen, “Positive tanker skaber et positivt sind❣️

Tusind tak. 🍀😘

Lene
Guidet hypnose mod angst