fbpx
Ring på telefon 2215 7898|post@livetsperspektiv.dk

Angst og bekymringer

Angst og bekymringer for fremtiden, fortiden, hvad nu hvis…tanker som vi alle har ind imellem, hvilket også er ganske normalt vi er blot mennesker.

Men når disse tanker får lov at være de styrende i dagligdagen, i fremtiden og i alle livets aspekter, i en sådan grad at de begynder at danne grobund for en masse begrænsninger eller kropslige symptomer som hovedpine, mavepine, følelsen af at man ikke kan trække vejret, depression, eller andre symptomer, så er det måske på tide at stoppe op og overveje, om disse tanker virkelig skal være de styrende for dig?

Det er muligt at vende vores tanker til mere positive, jeg siger ikke det altid er let, men med øvelse og bevidsthed så kan vi alle ændre det. Jeg kan hjælpe dig, ved hjælp af samtale og hypnose til at finde de teknikker som er bedst for dig at benytte således at du lader de positive tanker være de styrende i dit liv.

Citat: “Når jeg ser tilbage på alle disse bekymringer, kommer jeg til at tænke på historien om den gamle mand, som på sit dødsleje sagde, at han havde gjort sig mange bekymringer i sit liv, men at de fleste af dem aldrig var blevet til noget.” Sir Winston Churchill.

Jeg må give ham ret, mange af de bekymringer jeg har gjort mig i tidens løb, har “blot” været tanker skabt af f.eks. frygt..men også skabt af fejlagtige antagelser og her dannes “hvad nu hvis”, eller “jeg skal have kontrol over XXX…”. Det er disse tanker, som giver dig et følelsesmæssigt ubehag og måske også en eller anden form for hindring i at gøre det du faktisk brænder for eller ønsker at gøre.

Det handler, tænker jeg i bund og grund om hvilken indre hund vi vælger at fodrer…er det svinehunden som vil styre dit liv med angst, vrede, utålmodighed, uvenlig, dømmende og utroværdig, eller er det den søde familiehund som er kærlig, empatisk, venlig og imødekommende, og ikke dømmende og modig.