Indre Ressourcer

FIND DINE INDRE RESSOURCER MED HYPNOSETERAPI RØDOVRE / KØBENHAVN

Hvad gør du når du møder din indre modstand? Vores egne krav og forventninger til os selv, kan skabe en modstand til os selv, så vi helt glemmer at benytte os af vores egne fantastiske indre ressourcer. Måske har vi mistet modet til at gøre det vi ønsker, som sætter en begrænsning for os, eller måske har vi undervejs mistet evnen til at sige NEJ.

Jeg er af den opfattelse, at vi ikke er født som blanke og tomme mennesker, men født med en vis portion erfaring, en vis portion temperament, en vis portion empati og egenkærlighed, og mange andre ressourcer og kvaliteter.

Nogle gange, glemmer vi at benytte os fuldt af vores egne ressourcer, til det kan der være mange grunde, men via hypnoseterapi kan du opleve disse ressourcer så de mærkes helt ind i hjertet, på ny. Når jeg siger at at du allerede har egne ressourer og evner, så henviser jeg til evnen at være vedholdende, en stærk ressource som fastholder dig i et problem eller en udfordring. Hvis vi lærer os selv, at benytte denne vedholdenhed på nye måder, er vi allerede kommet meget længere og nærmere vores mål.

NÅR DU MÆRKER DIN RESSOURCE I TRANCEN

Når først du mærker denne ressource i trance vil du opleve hvordan du kan benytte dig af meget mere glæde, meget mere selvtillid, meget bedre sætte dine sunde grænser.

Vores ubevidste sind rummer alle vores erfaringer alle vores ressourcer, og vi har alle de ressourcer vi har brug for. Husk på, du er meget mere end du tror du er, du kan meget mere end du tror du kan, så tag springet nu.

Ina skriver

Jeg kan varmt anbefale Henriette. Jeg har haft en ubehagelig oplevelse da jeg, som barn, skulle lære at svømme. Jeg er hver gang gået i panik hvis jeg fik hovedet under vand. Efter kun to behandlinger kunne jeg på min ferie, snorkle når bare jeg kan bunde. At ligge med ansigtet nede i vandet og slappe af er et kæmpe skridt for mig. Hun er virkelig dygtig.

Lisbeth skriver

Kære Henriette.

Tusind tak for vores dejlige timer i fredags, jeg var til en regression for første gang, det var en fantastisk lærerig oplevelse,   og jeg har været meget fyldt op af oplevelsen i weekenden og de sidste to dage. Du skabte en meget rolig og omsorgsfuld stemning i rummet og jeg vil gerne takke dig for en rigtig god guidening under forløbet, du  guidede mig  trygt igennem det hele og jeg følte mig i meget trygge hænder. Tusind tak for den dejlige oplevelse, jeg kan kun varmt anbefale hende til andre!! . Kh Lisbeth