FIND DINE INDRE RESSOURCER MED HYPNOSE TERAPI RØDOVRE / KØBENHAVN

Finde dine egne indre ressourcer i hypnose terapi. De kan lære dig det du ønsker dig.

Kernen i terapi og Hypnose terapi, ligger i at finde ind til årsagen af problemet. Således kan jeg kan hjælpe dig med at give dig mulighed for finde nye betydninger og ny forståelse for problemet.

Hvis du møder indre modstand, har det ofte at gøre med uenighed i vores indre dele. Vi har alle indre dele som vi benytter flere gange om dagen. Nogle gange er der bestemte dele, der tager styringen. Når vores indre dele er i konflikt med hinanden, kan vi opleve en modstand på et problem.

Det kan bunde ud i vores egne krav og forventninger til os selv, som kan skabe en modstand til os selv. Den modstand kan resulterer i, at vi helt glemmer at benytte os af vores egne fantastiske indre ressourcer. Men når vi lærer vores indre dele at kende, på nye måder, lærer vi også de forskellige værdier, overbevisninger de andre indre dele har.

Det betyder, at du kan få ny forståelse på et givent problem.  Når der opstår en ny og forbedret forståelse og betydning på et problem, har vi mulighed for at slippe problemet i vores sind.

Vores indre dele kan lære at samarbejde og benytte sig af hinandens vigtige ressourcer og evner. Man kan vel betragte indre dele arbejde som familieterapi, hvor alle dele som er berørt af problemet bliver hørt og får opmærkshed på hvad de ønsker og hvordan de hver især kan hjælpe de andre dele.

livetsperspektiv.dk indre ressourcer

NÅR DU MÆRKER DIN RESSOURCE I TRANCEN

Når først du mærker denne ressource i trance, vil du opleve hvordan du kan benytte dig af meget mere glæde, meget mere selvtillid. Du vil have mulighed for, meget bedre at sætte dine egne sunde grænser.

Vores ubevidste sind rummer alle vores erfaringer alle vores ressourcer, hvilket betyder, at vi har alle de ressourcer vi har brug for.

Husk på, du er meget mere end du tror du er, du kan meget mere end du tror du kan, så tag springet nu.

FIND MODET

Måske har vi mistet modet til at gøre det vi ønsker, som sætter en begrænsning for os. Måske har vi undervejs mistet evnen til at sige NEJ. Lad dine indre dele hjælpe dig med at genskabe eller re-etablerer de ressourer der er behov for.

Jeg er af den opfattelse, at vi ikke er født som blanke og tomme mennesker. Vi er alle født med en vis portion erfaring, en vis portion temperament, en vis portion empati og egenkærlighed, og mange andre ressourcer og kvaliteter.

Via Hypnose terapi kan du opleve disse ressourcer så de mærkes helt ind i hjertet, på  en ny og forbedret måde, til at give problemet en ny betydning og forståelse.

Når jeg siger, at at du allerede har egne ressourer og evner, så henviser jeg til evnen til f.eks. at være vedholdende. Dette er en stærk ressource som kan fastholde dig i et problem eller en udfordring.  Derfor er det vigtigt, at vi lærer os selv, at benytte denne ressource af vedholdenhed på nye måder.

Det betyder, at vi kommer meget længere og nærmere vores mål.

Ina skriver

Jeg kan varmt anbefale Henriette. Jeg har haft en ubehagelig oplevelse da jeg, som barn, skulle lære at svømme. Jeg er hver gang gået i panik hvis jeg fik hovedet under vand. Efter kun to behandlinger kunne jeg på min ferie, snorkle når bare jeg kan bunde. At ligge med ansigtet nede i vandet og slappe af er et kæmpe skridt for mig. Hun er virkelig dygtig.

Lisbeth skriver

Kære Henriette.

Tusind tak for vores dejlige timer i fredags, jeg var til en regression for første gang, det var en fantastisk lærerig oplevelse,   og jeg har været meget fyldt op af oplevelsen i weekenden og de sidste to dage. Du skabte en meget rolig og omsorgsfuld stemning i rummet og jeg vil gerne takke dig for en rigtig god guidening under forløbet, du  guidede mig  trygt igennem det hele og jeg følte mig i meget trygge hænder.

Tusind tak for den dejlige oplevelse, jeg kan kun varmt anbefale hende til andre!! . Kh Lisbeth