Regressionsterapi og sjælerejse Rødovre / København

Regressions terapi og sjælerejse Rødovre / København

Lykke og tilgivelse

Hvis du ønsker en regressions terapi eller en sjælerejse, tilbage til et tidligere liv, har jeg stor erfaring med at hjælpe klienter tilbage på sjælerejser enten til nulivet eller på rejser tilbage til tidligere liv. Forskellen på en rejse til tidligere liv og nulivet er meget lille, fordi det langt hen ad vejen handler om at finde løsninger på gamle problematikker og udfordringer, gemt i vores sind.

Ved hjælp af regressions terapi og sjælerejser til tidligere liv, arbejder jeg bl.a meget med tilgivelse og de ressourcer som vi havde i et andet liv. Regressions terapi og sjælerejse på rejser til tidligere liv,  er så meget mere end blot en rejse tilbage i livene. Når du går i regression oplever en sjælerejse åbnes der op for glemte oplysninger, der kan være hændelser i som trænger til tilgivelse eller blokeringer som forhindrer dig i at udvikle dig.

Under en sjælerejse/regression, gives der plads til nye bedre overbevisninger, og fred med dig selv, du får et større billede af hvordan livet også har været levet for dig tidligere, måske forstår du hvor dine nuværende evner kommer fra, hvad det var du skulle lære i et tidligere liv.

Måske har du en hændelse i dit sind som hæmmer dit liv idag, jeg kan guide dig tilbage til hvornår hændelsen opstod, og derved give dig en bedre forståelse for årsagen, du vil blive guidet ud i  viljen til at turde ændre på en ellers fastlåst følelse som du på det ubevidste plan bliver styret af.

Når vi er ærlige

Lykken i livet er for de fleste af os, et valg vi selv træffer, ofte er vi groet fast i gamle mønstre og vaner, og angsten for forandring kan få os til at bilde os selv ind, at vi er fuldt tilfredse med vores liv. Med ærlighed kommer man længst, også selvom det betyder at man rager uklar med visse personer. Når du går i regression, får du modet til at være ærlig overfor dig selv, og derved også se  “trolden” i øjnene.

Et kort kig på en situation kan være sige mere end 1000 ord. En sjælerejse kan være en følsom affære, og nogle gange oplever man ting som man ikke i sin vildeste fantasi troede muligt. Jeg oplevede gennem en regression en kontakt til min åndelige vejleder, som for mig var et møde med ubetinget kærlighed og renhed uden filter. Pludselig gav det livet meget mere mening for de valg jeg har taget.

Jeg fandt ved regression og sjælerejser en ny måde at ændre på gamle følelser som virkede for mig og derfor tog jeg uddannelsen. Jeg fandt blandt andet ud af, at denne terapi form som regression og hypnose tilbyder, åbner op for varige forandringer, via underbevidstheden, som er et helt fantastisk hjælpemiddel til at understøtte og hjælpe os til forandringer.