Vil du kende hemmeligheden bag et godt og suværent selvværd?

Vil du også gerne med på marguerit ruten til stjernestøv og englemusik. Det er måske lige overkill, men jeg er sikker på, at du allerede har dannet dig et indre billede af en sådan rute.

  • Er du godt og grundigt, træt af, at øge selvsabotage i dit eget liv.?
  • Har du igennem alt alt alt, for lang tid nu, fundet dig i andres dårlige behandlinger.
  • Føler du dig uelsket, og uværdig, og betyder dine meninger ingenting.
  • Har du følelsen af, at føle dig forkert, eller at du ikke må sige nej tak – det har jeg ikke lyst til.

Måske kender du til det med, at træffe beslutninger, eller manglen heraf, og derfor, så træffer andre mennesker dem for dig. På den måde får du følelsen af, at dine meninger ikke betyder noget, at du ikke betyder noget, at du er værdiløs.

Kan du genkende dig selv, i nogle af ovenstående udsagn, så er dit selvværd, måske en smule flosset i kanterne, og trænger til en omgang intensiv selvkærlighed og egenomsorg.

Har jeg vækket din nysgerrighed, så kig med her, for jeg har noget til dig, helt gratis. Det koster dig kun din e-mail.

Jeg har lavet et mini kursus, hvor jeg gennemgår med dig i 5 videoer, hvorfor dit selvværd kan være flosset, altså hvad det skyldes, samt gennemgår hvad du kan gøre for at styrke dit selvværd. Det foregår naturligvis online –  her kan du nemt og trygt, og i ro og mag, begynde din vej, til et bedre selvværd.

Du ved jo helt sikkert godt, vigtigheden i at sige fra og sige sine meninger – men hvorfor gør du det så ikke? Den hemmelighed vil jeg dele med dig.

Du ser hele tiden andre kan finde ud af det, og ser hvor let og frit det ser ud.

Og for at være helt ærlig – så er det sgu da bare for nederen, for hvad er det helt præcist de andre gør, som du ikke har fundet nøglen til endnu.?

Det vil jeg dele med dig, på mine 5 videoer, lavet specielt til dig.

Kend dine begrænsende overbevisninger.

Vores overbevisninger skabt engang for meget længe siden engang, i fortiden, bliver ofte vores NU.

Vores tanker, skaber vores følelser, som skaber vores adfærd.

Det betyder, at vi via vores overbevisninger om os selv, trækker tankerne om os selv,  med ind i nutiden og ud i fremtiden. På den måde, bliver de negative tanker om os selv altså vores nu, vores liv.

Det kan skabe nogle temmelig uhensigtsmæssige oplevelser for os.

En overbevisning, er et gammelt aftryk eller en  gammel programmering. Det her program, eller aftryk, det er ganske enkelt, skaberen af dit liv, som du nu er kommet til at tro på, 100%.

En overbevisning, er altså noget du tror så meget på, at det du går og siger til dig selv, er den eneste fulde sandhed.  Det vil sige, der ligger ofte nogle gamle ubevidste ting og roder rundt. Ting som du ikke altid er klar over, eller har fået sat ord på.

I praksis, så kan det betyde:

  • At det kan blive svært at møde nye mennesker og skabe sunde relationer.
  • At få sagt fra.
  • At sætte grænser.
  • At have modet til at turde sige hvad du føler.

Jeg håber, at du vil gå ud i din verden, og begynde at udfordre, de “sandheder” som du har troet på i alle disse år. Måske, så er de ganske forældede nu.

Du vil modtage en mail med adgangskode til del 2.