En fobi kan være en begrænsende faktor på mange måder

Symptomet på en fobi kan være kropsligt, man begynder at ryste, får koldsved, kvælnings fornemmelse, åndenød, rysten, og  i værre tilfælde besvime.

En Fobi kan sidestilles med angst, man undgår de ting som er ubehagelige, det kan være man undgår at kører forbi en stor lastbil fordi man tidligere har oplevet at den kom for tæt på, eller man undgår edderkopper, højder, mange mennesker mv.

Når du kommer til mig, vil jeg spørge ind til de uhensigtsmæssige tanker omkring din fobi, og situationerne hvor den udløses. Ofte når billedet ændrer sig i vores bevidste sind, vil fobien forsvinde.

Fobier viser sig  som sagt på flere måder, og overfor forskellige ting og i visse situationer. Er du én af dem, der oplever at være bange for at flyve, bange for fugle, edderkopper, vandskræk m.m.  Eller har du angst for store områder eller små rum.?

Fælles for dem alle er, følelsen af angst som kommer snigende hvergang en situation bliver trigget Denne angst som har skabt fobien, kan være opstået på et tidspunkt i dit liv, og skabt denne følelse som altså nu viser sig hver gang den bliver trigget/påvirket.

NLP og hypnose terapi indeholder gode værktøjer til hvordan du bliver din fobi kvit, både gennem samtalen og hypnosen vil du have mulighed for at få bearbejdet din fobi, da du bl.a.  vil opleve fobien anderledes når du er i trance  som kan hjælpe til med at gøre “det farlige” ubetydeligt.