R

Clairvoyance Rødovre

Få rådgivning om livets store og små spørgsmål og få konkret hjælp til at belyse dine styrker og dine potentialer. En clairvoyance kan give dig en terapeutisk stærkere forståelse af dig selv, og dine egne evner og ressourcer.

Ofte, kender vi ikke til vores egne styrkende ressourcer og potentialer. Eller, måske kender vi til dem, men vi forstår ikke hvordan vi skal udleve dem. Det kan jeg hjælpe dig med, at bringe budskabet omkring.

Clairvoyance kan bl.a. bruges som en personlig udvikling, til at udvikle dig selv, på de evner du besidder. Det kan f.eks. dreje sig om udfordringer eller spørgsmål omkring:

 • Dit parforhold
 • Dit arbejde
 • Dine relationer med andre mennesker
 • Din barndom som påvirker dit nuværende voksenliv.
 • Din økonomi
 • Fortiden, nutiden, fremtiden.
 • Eller særlig personlig rådgivning.
 • Livsformål.

Hvad kan du bruge clairvoyance rådgivning til?

De clairvoyante budskaber, er tendenser og muligheder.

Altså jeg kan, som clairvoyant, være budbringeren for en besked, men det er op til dig, klienten selv, at følge den til dørs.

Det er en proces, som ofte passer til der hvor klienten befinder sig i dag, men også en proces, som kan vise sig at udleve sig flere år efter. Det vil altså sige, de budskaber som jeg viderebringer, er muligheder, men i sidste ende, er vi alle ansvarlige for vores eget liv og herrer i eget liv, og det er op til klienten hvordan han/hun vil bearbejde de budskaber der er formidlet under clairvoyancen.

Føler du, at du har søgt svar på egen hånd, men ikke rigtig kan komme videre i din søgen efter svaret. Eller befinder du dig i en situation, hvor du har brug for kærlig rådgivning så kan clairvoyance være en vej til at blive oplyst og få klarhed på det du søger.

Hvad kan du forvente ved en clairvoyance?

Når du tager kommer til mig, er det min hensigt, at du modtager konkrete – kærlige og konstruktive budskaber, som kan lette dine beslutninger.

Det betyder også, at jeg ikke stiller ind på død, ulykke, sygdom eller 3. person, da det, hverken er kærligt eller konstruktivt for klienten.

En clairvoyance session, kan give dig muligheden for at se verden fra et andet perspektiv, så du kan handle ud fra nye måder at se verden på eller forstå dig selv på.

Vi har alle brug for at forstå tingene lidt på hovedet engang imellem, og selvom jeg viderebringer budskaber til dig, leveret fra den åndelige verden, vil du ofte opleve, at du allerede selv vidste svaret, men ikke turde stå ved det, eller stole på det.

Måden jeg arbejder på er at jeg stiller ind på dig og der hvor du er i dit liv lige nu.

Har du specifikke spørgsmål til clairvoyancen, eller har du et specifikt spørgsmål du ønsker klarhed omkring, er du velkommen til at stille disse inden vi går i gang.

Bor du langt væk,  tilbyder jeg clairvoyance via telefon eller zoom.

ClairvoyanceHvem er jeg?

Jeg tror på, at intet er tilfældigt, fordi alt er energi. Energi vibrerer på forskellige frekvenser og derfor tiltrækkes vi, af de frekvenser som vi føler os bekendte med. Som vi føler os tiltrukket af.

Som vi føler os trygge ved.

Når vi møder nye mennesker på vores vej, tror jeg på, at vi mødes for at udveksle læring og viden. At du er havnet her på min side, er ikke tilfældigt. Fordi min energi matcher det, du søger hjælp til. Jeg har en viden, som du har brug for at høre. En indsigt, som du har brug for, at få bevidsthed omkring.

Jeg har altid vidst, at jeg nok kunne et eller andet i den retning, men ikke fået gjort noget ved det af betydning. Så efter et langt tilløb, (flere år faktisk ) så tog jeg beslutningen og det har vist sig, at være mere naturligt for mig, end jeg selv lige havde forestillet mig det.

Og selvom, jeg godt ved, at jeg har tidligere har brugt nogle af de evner, og udviklet mig igennem mine tidligere fantastiske uddannelser som hypnose og psykoterapeut, så er det som om, at clairvoyancen var den manglende brik i puslespillet.

Jeg har altid haft en grund følelse af, aldrig helt at være god nok. Noget som er blevet plantet inde i mig, fra min barndom. Ingen tvivl om, at min mor har gjort det bedste hun kunne, men at hjælpe mig til følelsen af indre styrke og troen på mig selv, har jeg selv måttet arbejde en del for.

Jeg ved også idag, at jeg har mange facetter og kvaliteter, og clairvoyance er en af dem.

Jeg er stadig under supervision hos Sebbastian Lorantius, og derfor er prisen reduceret.

Klient udtalelser

 • Tak for en god clairvoyance – du behøver jo slet ikke en uddannelse, da du er et naturtalent.
 • Tak Henriette for fin og brugbar seance. Du er virkelig god .
 • Tak for en spændende session, jeg er overrasket over hvad du kan se.
 • Hej Henriette, Tak for en rigtig god session idag. Du er meget dygtig. Min veninde vil gerne bestille en tid hos dig.
 • Kære Henriette, Jeg har brug for at fortælle dig om mine reflektioner efter vores dejlige session.Du lavede en fantastisk tidslinie på mig og mit liv. Din beskrivelse var så korrekt og dine ord for mine følelser i barndommen var så fine og anerkendende for mig som person. Jeg fik en størrer forståelse for mig selv, og hvorfor mit voksenliv er koncentreret omkring velværd og omsorg for børn. Tak for det. Du ramte mere plet end jeg fik fortalt. Dine budskaber er taget ind kære Henriette. Jeg er dig dybt taknemlig.