fbpx
Ring på telefon 2215 7898|post@livetsperspektiv.dk

Guidede Hypnose: Styrk dit selvværd

79,00 kr.

Styrk dit selvværd, og stå fast i dig selv, med en følelse af balance og indre kærlighed. Dette er en allemands ret. Vi har alle en ret til at have det godt, og have det godt med os selv. Uanset, hvad andre tænker, synes eller mener.

I denne guidede hypnose, vil du blive guidet hen til dit eget højere selv, den del af dig, som godt kender værdien af det menneske du er kommet for at være. Som ikke dømmer, men møder dig i kærlighed og omfavnelse.

Skal du have booset dit selvværd, så lyt til denne hypnose, hver dag, de næste 8 uger, så du kan begynde en indre forandring, både på tanke planet men også på følelses planet. Du har måske, i mange år, talt dig selv ned, derved, er der opstået neurale spor i din hjerne, som skal ændres.

Det tager ifølge forskningen 8 uger, at ændre på et neuralt spor, så med daglig træning, i bare 8 uger, kan du begynde at skabe vedvarende indre forandringer hos dig.

Beskrivelse

Guidede hypnoser af Henriette Wang

Har du lyttet til guidede hypnoser før. Det er ganske rart, og afslappende.Jeg har skabt flere forskellige hypnoser, som kan støtte og hjælpe dig. Fordi al forandring, det kommer indefra.

Du opnår en slags indre healing, hvor du skaber en ro og en følelse af, at kunne overkomme de udfordringer livet kan byde på.
Alle mine hypnoser, indeholder bekræftelser/ affirmationer, som kan støtte dig, på det ubevidste plan. Det betyder, når du arbejder med det ubevidste sind, at du går et spade stik dybere i kontakten med dine indre evner og ressourcer.

Har du et indre barn, som trænger til omsorg og kærlighed eller føler du dig nogle gange overvældet iblandt andre mennesker, har du indimellem angst som rammer dig og holder dig fast?

Jeg har skabt flere forskellige guidede hypnoser, som kan støtte og hjælpe dig. Du kan lytte til dem hver dag, når du er derhjemme, når du er på farten, når du har uro, eller når du bare har brug for at fylde dig selv op, med positive energier.

Disse guidede hypnoser er skabt til dig.

Du kan iblandt de guidede hypnoser, vælge imellem følgende:

  • Taknemlighed
  • Stå i dit eget lys
  • Sov godt
  • Indre barn, Hende og Ham
  • Åben dit hjerte
  • Styrk dit selvværd
  • Lad angsten passerer