Sjælerejse / tanker og overvejelser

Tanker og overvejelser samt forberedelse

Giv dig selv ro: Det er vigtigt at du ikke er for stresset og har god tid inden du kommer til mig, gerne udhvilet og uden vigtige aftaler både før og efter denne dag. Derfor er det en god idé at afsætte hele dagen og holde fri fra arbejde. Du skal afsætte mellem 2,5-3 timer.

Vi vil inden vi starter tage en snak om hvad du ønsker at se på, dykke ned og forandre og arbejde med, så det er en god ide at overveje hvilke tanker du gerne vil drøfte med mig inden du kommer.

 

Tal før du tænker:

Når jeg stiller dig et spørgsmål, så sig det allerførste der falder dig ind, jo mindre du tænker og analyserer på spørgsmålet, jo lettere bliver det for dig. Det første svar der falder dig ind, inden for få sekunder er som oftest det rigtige svar. Det vil være så ærgerligt at ligge og analyserer mens du er i regressionen, det kan du bruge tiden på efter oplevelsen. Hvis du kan mindske dine forbehold og holde dig åben, des mere vil du komme til at opleve og se på under rejsen.


Tilstand:

Når du er i regressionen vil du være i en tilstand af dyb hvile, en afslappet og behagelig tilstand. Du vil kunne huske alt hvad du oplever, og du har samtidig stadig mulighed for at stoppe eller blive flyttet væk fra oplevelsen med det samme. Du skal ikke nødvendigvis blive i en ubehagelig oplevelse for at have forstået budskabet, så derfor er blot et kort kig godt nok.

Forbehold:

Lider du f.eks. af skizofreni eller har du fået diagnosticeret borderline / maniodepressiv, eller tidligere psykoser, indtager du antidepressiv medicin, eller andre piller der sløver sindet – kan du ikke føres tilbage på en rejse hos mig.

 


Er det farligt:

Det er ikke farligt at rejse til tidligere liv. Du vil såfremt du oplever noget du finder ubehageligt, have muligheden for at blive flyttet væk øjeblikkeligt.

Ved nervøsitet:

Måske er du meget spændt på hvad der skal ske, måske har dine venner og familie forventninger til dig, måske har du selv store forventninger til hvad der skal ske. Mit råd til dig vil være, kom uden forventninger til hvad der skal ske, og kom med et åbent sind.

For nogle vil det ikke være muligt at komme på rejse første gang de rejser, jeg kan dog trøste med at sige, det vil være lettere anden gang. Det kan for nogle personer være hjælpsomt, at øve meditation og afslapnings øvelser inden du kommer til mig.

Aldersgrænsen er 18 år, da visse oplevelser kræver en vis modenhed således at oplevelsen, bearbejdes på en god og hensigtsmæssig måde.