Sjælerejse og regressions terapi

Når vi kommer på rejse med sjælen, en sjælerejse, giver dette os muligheden for at kigge tilbage til tidligere liv.

En sjælerejse er så meget mere end blot en rejse tilbage i livene. Ved regressions terapi kommer du i kontakt med dit inderste sind og sjæl. Du vil få kastet lys over dit liv, set fra et andet perspektiv.

Jeg tilbyder regressions terapi og sjælerejse gennem hypnose. Det foregår hos mig i Rødovre. Ring til mig for en snak om dine muligheder for sjælerejse/regressions terapi.

Regressions terapi og sjælerejse livetsperspektiv.dk

Regressions terapi og sjælerejse handler om tilgivelse

Ved sjælerejser arbejder jeg meget med tilgivelse. Tilgivelse kan ske i form af tilgivelse overfor sig selv eller en person. Ved tilgivelse, betyder det ikke at du accepterer det skete men du får mulighed for at sætte dig selv fri af vrede, sorg, ked af det hed og giver dermed dig selv mulighed for en forstærket selvværds følelse.

Når du går i regression via hypnose, eller oplever en sjælerejse til et tidligere liv, åbnes der for glemte oplysninger. Der kan være hændelser i nu-livet, som trænger til tilgivelse eller blokeringer, som forhindrer dig i at udvikle dig. Måske er du blot nysgerrig på, hvad og hvor levede jeg i et tidligere liv.

Hvis en hændelse stammer fra et tidligere tidspunkt i et andet liv, kan vi opleve at vi stadig har noget uafsluttet. Noget ufærdigt, ikke bearbejdet, som stadig ligger  i sindet, som hæmmer dit liv idag. Jeg kan guide dig tilbage til hvornår hændelsen opstod, og derved give dig en bedre forståelse for årsagen og hvad du skulle lære af den specifikke oplevelse.

Du vil blive guidet ud i viljen til at turde ændre på en ellers fastlåst følelse, som du på det ubevidste plan bliver styret af. Du vil opleve en healing i sind og krop, når en følelse slipper og et bedre mønster eller ressource integreres.

Du kan ændre dårlige mønstre med sjælerejser/regression

Vi bliver alle sammen gennem vores opvækst påvirket af vores forældre, familie, venner m.fl. De er med til at skabe, hvem vi er, og hvad vi bliver til. Men ikke nok med det, alle vores tidligere liv skinner også igennem med gamle hændelser, tanker og mønstre.

Ved regressionsterapi guider jeg dig ind i tidligere oplevelser i nuliv eller tidligere liv. Dine sanser bliver skærpede. Derfor har du nu mulighed for at genkalde dine egne tidligere livserfaringer, og du får mulighed for at lave om på de uhensigtsmæssige mønstre, der er i dit nuværende liv.

Livets bog giver dig et indblik i de følelser, handlingsmønstre, angst eller fobier, som ikke er gode for dig at bære rundt på. Din sjæl viser dig det, du har brug for at se på, og som er mest hensigtsmæssigt for dig, hvor du står i dit liv netop nu.

Der er altid en rød tråd.

Du opnår varige forandringer med regressions terapi

Ofte er vi groet fast i gamle mønstre og vaner. Angsten for forandring kan få os til at bilde os selv ind, at vi er fuldt tilfredse med vores liv. Med ærlighed kommer man længst, også selvom det betyder at man rager uklar med visse personer.

Når du går i regression, får du modet til at være ærlig overfor dig selv. Derved også se “trolden” i øjnene. Et kort kig på en situation kan være sige mere end 1000 ord.

Derfor arbejder jeg med regression og sjælerejser

En sjælerejse kan være en følsom affære, og nogle gange oplever man ting som man ikke i sin vildeste fantasi troede muligt. Jeg oplevede gennem en regression en kontakt til min åndelige vejleder, som for mig var et møde med ubetinget kærlighed og renhed uden filter.

Jeg fandt ved regression og sjælerejser en ny måde at ændre på gamle følelser, som virkede for mig, og derfor tog jeg uddannelsen.

Jeg fandt blandt andet ud af, at den terapiform som regression og hypnose tilbyder, åbner for varige forandringer, via underbevidstheden, som er et helt fantastisk hjælpemiddel til at understøtte og hjælpe os til forandringer.

Sådan foregår regressions terapi / sjælerejsen

Jeg holder til i Rødovre ved København. Når du kommer, vil vi drøfte, hvad du gerne vil have bearbejdet og ændret, før vi går i gang. Din rejse vil blive optaget og sendt til dig, denne optagelse kan du lytte til igen. Det kan være et godt værktøj til at få skabt plads til de nye ændringer og tanker.

Det kan være en følelsesmæssig omgang at se på et tidligere liv, eller en problematik i nulivet,  men regression er virkelig interessant, og kan være med til at hjælpe dig på vej med at sætte nogle følelser eller tanker på plads, som du ikke selv har forstået i din dagsbevidsthed og derved sætte nye processer igang.